Hvordan deaktivere Keylogger

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Keylogger er en type datamaskin program som registrerer tastetrykk av alle som bruker datamaskinen. Alt som er skrevet på datamaskinens tastatur blir registrert og lagret. Keylogger programmer er populære med mistenkelige ektefeller og arbeidsgivere som er bekymret for ansatte som bruker kontoret datamaskiner for personlig bruk. Det tar bare noen få enkle trinn for å deaktivere keylogger programvare.

Bruksanvisning

Last ned et program utviklet for å deaktivere keylogger programvare. Eksempler på dette er programvare som Keylogger Stopper og Keylogger Hunter (se Ressurser).

Installer den nedlastede programvaren. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen. Nå kan du skrive på datamaskinen din og dine tastetrykk vil ikke lenger bli registrert. Den keylogger utgang rapporten vises blank.

Dekke sporene. Aktivere keylogger programvare for å spille inn godartet, akseptable tastetrykk (for eksempel arbeidsrelaterte elementer, eller e-post til folk din ektefelle godkjenner).

Alltid aktivere keylogger blocker programvare før du slår av datamaskinen. Denne måten, hvis personen som installerte keylogger programvare tester programmet, vil det spille inn sine tastetrykk.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.