Hvordan delta en Cubs spill

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Chicago Cubs er en av de mest populære lagene i profesjonell idrett. Deres fans er legio, vokal og lojal. De er også, uten tvil, de lengste lidende fans i profesjonell idrett. Cubs har ikke vunnet World Series siden 1908 og har ikke selv gjort det til World Series siden 1945. Hva unger kan mangle i konkrete suksess, men er gjort opp for ved der de spiller. Møtende et spill en Wrigley Field er en kunst, og som en kunst, det krever en plan for å kjøre.

Du trenger

billetter

cubs lue

Bruksanvisning

Velg hva spillet til å delta på svært nøye. Du kan være fristet av en fredag ​​eller lørdag kveld spillet, men det er ikke sant Cubs opplevelse. Du må delta på en sommerdag spill-en 15:00 starttid ville være ideelt.

Ta offentlig transport til stadion. Snakk med andre Cubs fan riding på "L." Komme inn i en liten krangel med en misfornøyd Sox fan. Føl krible racing ned ryggraden som Wrigley Field kommer til syne for første gang.

Ankom spillet et par timer tidlig. Dette gir deg muligheten til å ha et par drinker på en av de mange barene som ligger i skyggen av stadion. Drikke, snakke med folk rundt deg og overbevise deg selv om at dette er den Cubs år.

Skriv inn stadion før den første banen er kastet. Mange mennesker kommer sent, men de savner gleden av å se på Wrigley Field, badet i lys, sakte fylle opp.

Sitt i tribunen. Disse er de mest tradisjonelle seter i Wrigley Field. Benytt deg av din mulighet til å være en "Bleacher Bum." Drikke øl, spise pølser eller nachos. Nyt synet av byen i det fjerne som Cubs løp ut til en stor ledelse.

Stå opp og synge "Take Me Out til ballgame," under den syvende inning strekningen. Det spiller ingen rolle hva slags stemme du har, synger på toppen av lungene. Det er en viktig del av enhver Wrigley Field opplevelse.

Prøv å ikke bli for opprørt når unger blåse ledelsen. Tross alt, det er unger. Det er det de gjør. Hvis du får også opprørt, prøv heckling en av outfielders. Det spiller ingen rolle hvilket lag han spiller for.

Catch a home run ball-rammet av det andre laget. Stå opp og gjøre en big deal ut av å kaste ballen tilbake på feltet. Det er tradisjon.

Head tilbake til baren etter kampen for å drukne sorgen din med andre Cubs fans. Det kan ikke være Cubs 'året etter, men Wrigley Field virkelig ser vakker i solskinnet.

Hint

La din geit hjemme. Nei, det spiller ingen rolle om det har en billett eller ikke.

Cubs vil prøve å rive hjertet ut. Vær forberedt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.