Hvordan du bytter batteriet på en Craftsman 917-378 Lawn Mower

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Craftsman produserer gressklippere for huseiere. Fra ridning gressklippere å presse gressklippere, er det en håndverker laget for å passe nesten alle hus og skjære behov. Den 917-378-modellen, for eksempel, er et oppladbart gressklipper som har stillegående drift. De oppladbare batterier som brukes til å drive klipperen kan erstattes når slitt eller skadet.

Du trenger

Skrujern

erstatningsbatterier

Bruksanvisning

Fjern 40-amp automotive-type sikring fra venstre side av klipperens hus ved å trekke sikringen rett ut.

Fjern den øverste grillen fra klipperen. Arbeid grillen av batteri liksvøpet dekselet ved forsiktig å løsne et hjørne om gangen til grillen blir ledig. Koble terminalen ledningen fra grillen før du fjerner den.

Fjern de fire skruene som holder dekslet til batteriet støttebraketten med en stjerneskrutrekker.

Trekk de fire batteri blytrådene fra deres terminaler. Legg merke til plasseringen av hver ledning og terminalen til hvilken det er koblet til.

Løsne og fjerne de fire skruene som holder batteriet støttebraketten til motoren. Bruk en stjerneskrutrekker for å fjerne skruene og ta merke til hvordan kontrollerkortet på forsiden av motoren er understøttet av batteriet braketten. Fjern braketten forsiktig.

Trekk ut det gamle batteriet opp og ut av motorhuset. Installere et nytt batteri plassert i huset i den samme posisjon.

Monter klipperen ved å reversere trinnene. Feste braketten på plass og forbinde de nye batteripolene ledninger i den samme stilling som den gamle ledninger. Feste dekslet til braketten ved hjelp av skruer. Koble terminalen ledningen til grillen og smekk grillen på plass. Sett sikringen tilbake i sikringsholderen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.