Hvordan du feilsøker en Bombardier ATV

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Bombardier All Terrain Vehicles (ATV) er solgt under Can-Am merkevare og er produsert av Bombardier Recreational Products. Dette er det samme selskapet bak Sea-Doo vannscooter og Evinrude. En alminnelighet i alle sine produkter er den forbrenningsmotor, som kan utsatt for problemer. Problemer med Bombardier ATV kan inkludere motoren flom, overoppheting eller ikke kjører i det hele tatt. Disse problemene kan løses ved å følge noen enkle feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning

Sjekk at tenningsbryteren er i "On" posisjon hvis motoren ikke vil starte. Sett overføring til "Park" eller "nøytral" før du starter motoren.

Kjør drivstoff oversvømmet rutine hvis motoren slår seg, men vil ikke starte. Rutinen er en spesiell prosedyre for Bombardier ATV motorer. Sett nøkkelen i tenningen og vri den til "On" posisjon. Trykk på gasspaken helt og holde den, og trykk deretter på motorens "Start" -knappen og sveiv motoren i 20 sekunder. Slipp "Start" -knappen og gasshendelen. Start motoren igjen som normalt, og det bør starte denne gangen.

Kontroller kjølevæske i Bombardier ATV hvis motoren blir overopphetet. Parker ATV på et plant underlag og kontrollere kjølevæskenivået; tanken er under den fremre venstre sidedeksel. Ta av dekselet tjeneste og legg til kjølevæske hvis kjølevæsken er lavere enn "Min" mark. Hvis du sjekker kjøle og temperaturen er under 68 grader Fahrenheit, kan det være litt under "Min" mark og bli bra.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.