Hvordan Endre blinklys pære i en Honda Civic

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Blinklys pære i en Honda Civic er veldig lett å erstatte. Faktisk, når du vet hvordan du kan endre det, bør du være i stand til å erstatte blinklys pære uten å slå til en dyr mekaniker hver gang det brenner ut. Disse instruksjonene er delt inn i to deler: front blinklys pærer og pærer i baksetet.

Du trenger

Flat skrutrekker

Utskifting blinklys pære

Sette på front pærer

Start bilen og vri rattet hele veien mot motsatt side av lyspæren du skifter ut. Hvis du bytter førersiden pære, vri hjulet til høyre; for passasjersiden pære, vri hjulet til venstre. Deretter stopper bilen. Dette slår hjulet slik at det ikke er i veien.

Sjekk under innerskjerm direkte foran dekket. Du skal se en cover med en eierandel klipp for å holde det på plass. Koble holdeklippet ved hjelp av en flat skrutrekker og deretter ta av innerskjerm dekselet.

Ta tak i lyspære socket i blinklys matrise og gi den en en kvart omdreining mot klokken. dra det forsiktig ut.

Skyv den gamle pæren i stikkontakten og slå den mot klokken for å koble den fra. Deretter trekker det gratis.

Skyv den nye pæren i stikkontakten og skru den med klokken til den er sikker. Bytt ut kontakten i frontlys array og vri den med klokken for å sette den på plass.

Slå på lyset i bilen uten å slå på motoren, og aktivere blinklys. Har noen utenfor bilen sjekk for å kontrollere at den fungerer.

Smekk fender dekselet tilbake på plass og stram holdeklemmen med skrutrekker.

Bytte ut den bakre pærer

Pop stammen og fjern eventuelle gjenstander som kan være til hinder for blinklys array. I noen modeller kan det være nødvendig å trekke fôr til side også. (Du kan gjøre dette ved å løsne bolten som holder den på plass med en skrutrekker.)

Ta tak i blinklys kontakten og slå den en fjerdedel av veien mot klokken, deretter dra det forsiktig ut.

Trekk pæren direkte ut av kontakten og erstatte den med den nye. Du kan bare trykke på pæren på plass til du kjenner at de berører bunnen av interiøret socket

Sett kontakten inn i blinklys array og slå den en firedel klokken. Kontroller at den er sikker.

Slå på bilens kraft og sjekk for å se at blinklys fungerer.

Bytt ut de elementene du flyttet og lukke bagasjerommet.

Hint

Disse instruksjonene fungerer for de fleste moderne Civic modeller, men det kan være litt variasjon avhengig av hvilket år du har. Vær forberedt på å gjøre milde justeringer i prosedyren.

Den bakre blinklys er ofte ligger i samme rekke som de bakre bremselys og baklys. Pass på at du fjerner den riktige pæren når du skal bytte den.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.