Hvordan endre navnet på mitt fly billett

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Med fremveksten av online reisebestilling, noe som gjør prosessen så enkelt som å klikke på en knapp, er det lett å se hvorfor passasjer navn feil skje. En feilstavet navn, skrivefeil eller en utveksling av gift navnet for pikenavn kan føre til en rekke problemer når det gjelder tid til å bruke billetten din. Flybilletter er overførbar, en regel International Air Transport Association utviklet for å hindre svindel eller brudd på sikkerheten. Men det betyr ikke gjøre endring navnet ditt på en billett umulig.

Bruksanvisning

Avbryt billetten umiddelbart, hvis du nettopp har bestilt det. De fleste flyselskaper har en tilbakebetaling politikk som gjør at refunderbare billetter avlyses opp til 24 timer etter sin første bestilling. Hvis det er tilfelle, kansellere billetten i stedet for å prøve å fullføre en navneendring.

Les restriksjoner på billetten din på flyselskapets nettside. Selv om alle billetter er overførbar, noen flyselskaper tillater for legitime navneendringer. Hvis du har kjøpt billetten mer enn 24 timer siden, prisen restriksjoner og transportvilkårene er gode sider på å starte søket etter informasjon.

Ringe flyselskapet eller booking byrå som du kjøpte billetten for å forklare situasjonen. Fordi det er ingen standard regel om navneendringer på billetter, er hvert tilfelle behandles av flyselskapene på individuell basis, i henhold til International Air Transport Association.

Fremlegge dokumentasjon på flyplassen, hvis navneendringen ikke kan bekreftes over telefonen. Hvis navnet ditt Endringen skyldes en forskjell mellom et ekteskap og pikenavn, vise din gamle pass med pikenavn og ditt nye pass med gift navn eller ditt ekteskap sertifikat, til Transportation Security Administration og flyselskaper tjenestemenn.

Be om en endring eller et notat på billetten fra flyselskapet personell for å bekrefte forskjellen mellom billett navn og din dokumentert navn. Når dette avviket er bekreftet, selv om det ikke er endret på billetten, bør du ha en enklere tid med resten av turen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.