Hvordan erstatte en Fuel Sende Unit på en Trailblazer

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Drivstoffet senderenheten på Chevy Blazer er en komponent som bruker en flottør for å måle mengden av gass i gasstanken. Det fungerer som et potensiometer og sender målingene tilbake til gassmåleren. Tegn på at drivstoffet senderenheten kan gå dårlig inkluderer unøyaktige gassmåler avlesninger eller kjøretøyet sputtering ut som det kan gå tom for gass. Drivstoffsenderenheten på Trailblazer er en del av bensinpumpen, så hvis enheten går ut, må drivstoffpumpen endres, også.

Du trenger

socket sett

Syphon og håndpumpe

gass ​​bokser

jekk

bukker

Skrujern

Utskifting bensinpumpe

O-ring

Bruksanvisning

Fjern reservehjulet hvis det er montert på baksiden siden av Trailblazer.

Pop Trailblazer hette og fjerne den negative batterikabelen med en pipesett. Også åpne sikringsboksen og fjerne sikringen til drivstoffpumpen. Sikringen plassering er markert på sikringen diagrammet på innsiden av lokket.

Åpne gasstanken og gasskappe, skyver hevertrøret i og bruke håndpumpen for å overføre gass fra gasstanken inn i flere bensinkanner.

Jekk opp bilen og senke bakenden ned på bukker. Kontroller at nødbremsen er også engasjert.

Rull jekk anordnet direkte under den midtre av gassbeholderen og jekke den opp slik at den ligger an mot den.

Fjerne boltene som holder gassen tankens metallbåndene på plass med den hylsesett. Senk gasstanken, slik at toppen av tanken kan nås.

Fjern gassslangeklemme med en skrutrekker og deretter løsne plastledningsforbindelser til tank.

Senk tanken helt og skyv den ut. Lirke låseringen fra toppen av tanken og deretter trekke den gamle drivstoff pumpe ut. Plasser det nye drivstoffet pumpeenheten med en frisk O-ringen og deretter skyve beholderen tilbake under Blazer. Jack tanken opp igjen omtrent halvveis.

Koble den elektriske ledninger og brennstoffslangen og deretter jekke tanken helt tilbake på plass. Sett gasstank stroppene på plass og fest dem med bolter.

Jekk opp bilen og ta ut jack stands. legger også reserve tilbake under Trailblazer.

Koble den negative batterikabel og drivstoffpumpen sikringen.

Sett bensin tilbake i bensintanken på Trailblazer-tallet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.