Hvordan få Small Business Liability Insurance

Admin 4 Views 0 comments
Advertisement

Gjeld for små bedrifter kan bli mye variert. For eksempel kan produktet skade en klient, kan din bedrift kan operere i det som blir sett på som en uansvarlig måte, eller noen av en rekke andre feilsituasjoner utvikler seg. For å beskytte dine eiendeler i slike tilfeller må du ansvarsforsikring, som kan brukes til å betale bøter forbundet med ansvar tilfeller. Kostnaden for forsikring kan være ganske bratt, så du må kanskje shoppe rundt for å finne de beste prisene for ansvar dekning.

Bruksanvisning

Bestemme nivået av ansvar dekning virksomhetens behov ved å vurdere slike faktorer som hvor ofte ansvar tilfeller er rettet mot andre selskaper i bransjen og hva de typiske utbetalinger er i slike tilfeller små. Noen typer bedrifter trenger betydelig mer ansvar forsikring enn andre.

Avgjør hvilke av de tre typer ansvarsforsikring du trenger for å få for din bedrift: generelt, profesjonelle eller produkt. Profesjonell ansvarsforsikring dekker malpractice problemer, uaktsomhet, feil og utelatelser mens produktansvarsforsikring dekker alle forekomster av produktet skade en kunde. Generelt ansvar forsikring dekker skade på eiendom og skader krav.

Kjøp ansvarsforsikring gjennom en faglig forening. Gruppe priser for ansvarsforsikring kan være mye lavere enn hvis du får det alene. Men hvis du jobber med en gruppe, være forsiktig at ingen medlemmer av gruppen er sannsynlig å ha ansvar problemer.

Spør din forsikring agent eller megler om selskapet ditt har en forsikringspakke for små bedrifter. Mange agenter og meglere gjør, og ansvarsforsikring er vanligvis en del av slike pakker. Mange forsikringsselskaper tilbyr også spesialiserte ansvarsforsikring for visse typer virksomheter.

Sjekk hva som er inkludert i et forsikringsselskap policy før du velger spesifikke ansvarsforsikring. Mange tilbyr ikke dekning for saksomkostninger i ansvar tilfeller, som kan være en kostbar del av prosessen. Du må kanskje be om ytterligere dekning eller velge en annen politikk for å sikre at du er fullt dekket.

Hint

Finn ut om ansvar kreves av lokale lover. Noen fagfolk, som leger, er pålagt ved lov å få og opprettholde profesjonell ansvarsforsikring.

Ikke fall for den vanlige oppfatningen at å organisere selskapet som et begrenset ansvar selskap (LLC) eliminerer behovet for ansvarsforsikring. En LLC kan fortsatt bli holdt ansvarlig i en rekke situasjoner.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.