Hvordan Factory Reset en Optimus Zip L75C

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Mens noen smarttelefoner, som Apples iPhone og Samsungs Galaxy, kan tilbakestilles fra datamaskinen ved hjelp av innholdsadministrasjon, gjør LG Optimus Zip L75C ikke helt på samme måte. LG Optimus Zip L75C har to reset fabrikken funksjoner, men du må kjøre begge kommandoer fra Zip L75C selv, ikke fra datamaskinen.

Bruksanvisning

  • 1

Koble telefonen til en AC-adapter og la den lade i et par timer, helt til batteriet er fullt. Hvis telefonen slår seg av i midten av en fabrikktilbakestilling, kan operativsystemet blir skadet og ubrukelig. Etter at telefonen er fulladet, kobler du den og trykker på Hjem-knappen for å låse den opp.

2

Trykk på "Gmail" -ikonet for å bekrefte at du har en Google-konto satt opp på telefonen din. Hvis telefonen er frosset og ikke fungerer som den skal, går du til trinn fire. Hvis telefonen kobles til Gmail, vil alle dine kontakter, meldinger og e-poster gjenopprettes på telefonen når du har fullført tilbakestilling. Synkronisere med Gmail er den eneste måten å sikkerhetskopiere og gjenopprette informasjon fra din Zip L75C.

3

Trykk på "Meny" og deretter "Innstillinger". Sveip skjermen for å bla ned og klikk på "Privacy". Trykk "Fabrikkinnstillinger" og deretter "Reset Phone." Hvis du har et passord eller PIN-kode satt på telefonen, skriver du den nå; ellers, trykk på «Slett alt" for å ha Zip slette alle filene og installere operativsystemet på nytt. Prosessen tar noen få minutter, og i denne tiden telefonen vil tilbakestille; ikke røre noe før menyen kommer tilbake.

4

Trykk på Hjem og strømknappen i åtte sekunder eller mer til telefonen slås. Hvis telefonen fremdeles ikke reagerer, fjerner du bakdekselet og trekke ut batteriet for å tvinge den til å stenge ned. Sett inn batteriet, deretter trykker du på Hjem og volum ned-knappen samtidig og slå på enheten igjen. Dette tvinger telefonen til en recovery mode, der du kan velge "Factory" tilbakestilles med volum opp og ned-knappene. Trykk på Hjem-knappen for å bekrefte valget. Zip L75C vil installere standard operativsystem og fjerne all informasjonen.

5

Trykk på "Meny" og "Innstillinger" og velg deretter "Wi-Fi". Bli med Wi-Fi-nettverk hjemme, eller sørge for at 3G-tilkobling er aktiv. Trykk på Gmail-appen og oppgi påloggingsinformasjon. Det optimale vil trekke ut den lagrede informasjonen fra Google-servere og gjenopprette meldinger og kontakter. Hvis du ikke ønsker å gjenopprette Zip gamle informasjon, opprette en ny Gmail eller Google-konto ved hjelp av instruksjonene på skjermen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.