Hvordan fikse en Propan Stove

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Propan leiren ovner gir en velkommen kilde til varme måltider i backcountry. Disse ovner bruke propan beholdere for brennstoffkilden. Systemet pumper drivstoff gjennom brennere og forvandler den til flammen. Propan ovner er utsatt for tilstopping på utgangs slangene og tilkoblings ventiler, som krever raske løsninger for å rense og gjenopprette drivstoffstrømmen. Stor to brennere, eller enkelt-tønne ovner bruke de samme metoder for reparasjoner. Reparasjoner til ovnen hus, krever skrap ledning for å reparere brutte hengsler - en felles reparasjon til ovner. Disse reparasjonene er mulig når camping og i felt.

Du trenger

Vann med mildt oppvaskmiddel

Svamp

Bomull-tipped vattpinner

Tannbørste

skrap ledning

Multi verktøy

Flame Issue FIX

Fjern propan beholderen fra ovnen. Dypp en vattpinne i såpevann og tørk rundt kantene av ventilatoren slangen og forbrennings slangen. Ventilatoren slange forbinder slangen til propan tanken og forbrennings slangen kobles til brennerne.

Skrubb slangeendene med tannbørsten. Dypp tannbørsten i såpevann og skrubb brennerne grundig for å bli kvitt dem for eventuelle akkumulerte gunk og tilstopping rusk. Bruk en bomullspinne for å få noen større biter ut fra disse områdene. La brennere og slanger tørr. Blåse inn i slangene og til deres kanter for å fjerne eventuelle ytterligere sediment fra slangene.

Koble propan beholderen og slår brennerne på. Sjekk at flammen brenner fullt og reduserer til en glødende blå-oransje.

bolig reparasjoner

Trykk de to sideklaffene - vind beskyttere - åpen og kontroller hengslene. Hvis hengslene er slitt eller ødelagt, bruke tangen innstillingen på den multi-verktøy for å fjerne hengselpinnen.

Skjære et lite stykke av skraptråd med multi-verktøyet og fil ned kantene med filen funksjon av verktøyet.

Træ ledningen inn hengselhullene og bruke tangen på den multi-verktøy for å bøye ledningen, som hindrer den fra å falle ut.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.