Hvordan fikse en sprekk i en glassfiber badekar

Admin 13 Views 0 comments
Advertisement

Sprekker i et bad badekar er ikke bare skjemmende kan de også være årsaken til ytterligere skade på badet hvis ikke riktig reparert. Du vil ønske å få en sprekk løst så snart som mulig for å holde vann fra ødelegger tre under og rundt badekar. En glassfiber badekar reparasjonssett gjør karet, et DIY prosjekt.

Du trenger

Glassfiber tub reparasjonssett inkludert:

polyesther harpiks

fargestoff

fortykningsmiddel

herder

Papp for arbeidsflate

Disponibel beholder og redskap for røring

Glassfiber mesh eller matte, (hvis crack enn ¼ "bred)

Kniv for skjæring mesh eller matte materialer

Bruksanvisning

Rengjør området som skal repareres og lett sand det å fjerne eventuelle skarpe kanter, oljer og såpe avskum, for god heft.

Dersom sprekken er over ¼ ", må du klippe et stykke av glassfiber mesh materiale, litt større enn sprekken. Også, husk at du kan trenge mer enn ett lag, avhengig av størrelsen av sprekken.

Les instruksjonene i settet for å bestemme målingene nødvendig, siden nøyaktige målinger er nødvendig for blandingen til å sette opp riktig, og finne ut hva missfarging krav du kommer til å trenge.

Få et stykke papp for å blande harpiksen på, siden det kan være vanskelig å fjerne, hvis sølt. Aceton er det eneste som vil få det opp, og det kan kreve ganske mye arbeid, når herdet. Arbeid med engangs miksing verktøy og container, men ikke isopor, fordi det kan spise rett gjennom den.

Mål polyesterharpiks og herdemiddel, i henhold til de mengdeforhold som er oppført i instruksjonen, som vanligvis er like store deler.

Legg den nødvendige fargestoff ifølge proporsjoner for å matche den ligaen før du legger den herder. Fargen skal være bare litt mørkere, ettersom det vil tørke litt lysere.

Tilsett fortykningsmiddel til ønsket tykkelse og deretter legge den herder. Hvis du patching en sprekk på veggen i gulvet, vil du trenge det litt tykkere enn en horisontal sprekk i gulvet.

Bland harpiks blanding grundig slik at den blir hard jevnt. Husk at du bare har 10 til 15 minutter før harpiks stivner, og vil være ubrukelig.

Påfør blandingen, og hvis glassfibernett eller matte blir brukt, så sørg for at du mette den grundig og legge et lag av mesh eller matte, om nødvendig. Du vil ønske å bruke blanding litt høyere enn overflaten, siden du skal slipe det glatt.

La patch tørke grundig, vanligvis minst to timer i romtemperatur før sliping. Hvis du bruker en glassfibermateriale, må du kanskje å trimme noen kanter, før sliping med grovt sandpapir. Du kan begynne å jobbe din vei til medium, deretter fint sandpapir for en glatt overflate.

Bland en etterbehandling lag av harpiks og farve å overlappe den første oppdateringen. Dette vil være uten tilsetning av fortykningsmiddel, er det viktig å glatte dette sjiktet, siden dette vil være den endelige overflate, annet enn å slipe den litt med meget fint sandpapir etter at den stivner.

Hint

Noen kits har forskjellige instruksjoner enn andre så les gjennom instruksjonene før du begynner. Dersom sprekken er i bunnen av karet, kan det være lurt å fylle under karet med utvidbart skum for å holde den fra tilbakevendende, og legge til støtte til glassfiber lapp. Dersom sprekken er mer enn ¼ ", må du glassfiber mesh materiale for forsterkning. Husk at du må jobbe raskt når den herder er lagt til. Pass på at karet er glassfiber eller glassfiber lappesaker vil ikke fungere. matche fargen. de fleste settene kommer med fargestoff for hvit, off white og mandel. Hvis karet er en annen nyanse, må du finne fargestoff for å få en tett kamp.

Unngå søl fordi det er vanskelig å rydde opp; hvis sølt, bruk aceton. Hold rommet godt ventilert, og aceton er svært brannfarlig.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.