Hvordan fikse en sprekk i en porselen badekar eller Sink

Admin 6 Views 0 comments
Advertisement

Noen hjem reparasjoner kan føre til at du mer stress å tenke på dem enn faktisk å gjøre dem skje. Fikse en sprekk i en porselen badekar eller vask kan være en av disse jobbene. Tross alt var det rystende nok til å oppdage det sprekk i første omgang. Med en porselensreparasjonssett, kan du gjøre mer enn reparere sprekk i badekaret eller vasken; du kan reparere nervene også. Oppgaven er enklere enn du kanskje tror.

Du trenger

Porselen reparasjonssett

Fine-sandpapir

mikrofiberklut

Bomullsball

aceton

Blow tørketrommel (valgfritt)

Malerens tape

Ansiktsmaske

Box vifte (valgfritt)

Tannpirkere eller bomullspinner

Barberblad

Trinn 1:

Forbered epoxy ved å følge instruksjonene på porselen reparasjonssett. Man sannsynligvis vil måtte blande innholdet i de to flaskene sammen i en plastbeholder før la epoksy sit i 30 minutter. Ikke la det uvanlige navn skrangle deg; epoxy er rett og slett en tøff limet som binder gjennom herding.

Steg 2:

Sand sprekk i porselen til å jevne kantene rundt den. Fjern slipestøv med en mikrofiberklut, og deretter rengjøre området med en bomullsdott dynket med aceton. Neglelakkfjerner vil bli bra. La aceton tørke eller tørke området med en hårføner.

Trinn 3:

Isoler sprekk ved innramming den med malerens tape. Dette vil hjelpe deg umåtelig ved at du kan trene øyet på crack selv.

Trinn 4:

Sett på en ansiktsmaske for å beskytte deg mot epoxy damp. Ventiler arbeidsområdet med en avtrekksvifte eller boksen fan. I de verste tilfellene kan epoxy utløse svimmelhet, hodepine og kvalme.

Trinn 5:

Bearbeid epoxy inn i sprekken med børsten som bør være i det porselen reparasjonssettet. Hvis børsten er for vid, bruk en tannpirker eller bomullspinne for å lede epoxy inn i sprekken.

Trinn 6:

Fjerne eventuelt overskudd av epoxy ved å kjøre et barberblad over overflaten. La epoksyen herde. Følg instruksjonene på pakken; epoxy trenger 24 timer for å stille.

Trinn 7:

Fjern malerens tape. Inspisere arbeidet for presisjon når epoxy har hatt tid til å bosette seg i sprekken. Selv om limet er ofte merket selvutjevnende, må du kanskje hjelpe prosessen sammen ved å kjøre et barberblad over overflaten igjen for å oppnå en glatt overflate.

Hint

Epoxy er brannfarlig, så hold den langt unna antennelseskilder.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.