Hvordan fikse en sprekk i et speil dør

Admin 17 Views 0 comments
Advertisement

Mens overtroiske mennesker kan være skeptisk til en nylig sprakk speil dør, avhengig av størrelsen av skaden, reparere sprekken hjemme er en ganske enkel prosedyre. Før du tar skritt for å reparere sprekken avgjøre om skaden kan repareres. Små edderkopp sprekker og chips kan lett repareres med et glass reparasjonssett, som du kan finne hos din lokale auto deler butikken. Større sprekker kan kreve en profesjonell konsultasjon.

Du trenger

myk klut

Vindusvasker

ren fille

Sikkerhetsnål

Glass reparasjonssett

Bruksanvisning

Rengjør sprakk området så grundig som mulig, med en myk klut og glassrens for å fjerne skitt og rusk. Bruk en sikkerhetsnål eller rett pinne for å fjerne eventuelle tiloversblevne rusk, tørk området med en ren klut.

Les bruksanvisningen som følger med glass reparasjonssett. Mens gjør-det-selv glass reparasjonssett tilbys av ulike selskaper, de fleste har en stabilisator eller base som har fire sugekoppen "armer", lim, en applikator med stempelet, en tube av harpiks og herder film. Påfør stabilisator over sprekken ved å plassere runde midtseksjonen direkte over det berørte området. Trykk de fire sugekopper ned rundt sprekken for å feste stabilisatoren til speilet.

Tre applikator eller injektor inn i senterområdet av stabilisatoren, og bruke hendene til å skru applikatoren inn i stabilisator. Fjern applikatoren er stempelet og fylle applikatoren med røret harpiks. Sprøyt så mye harpiks som nødvendig inntil sprekken er fylt. Fjern harpiksen røret og skru stempelet ned i applikatoren. Stempelet vil bli vanskeligere å skru lenger ned du går og hjelper presse resin inn i sprekken. Løsne den i noen sekunder slik at luftbobler å unnslippe, så skru den ned igjen og la harpiks for å kurere i ett minutt. Skru stempelet og fjern applikatoren og stabilisator fra døren.

Anvende en liten mengde harpiks til toppen av den sprukne området og plasser herde film over det, som antydet med en kit instruksjoner. Bruk hendene til å jevne ut eventuelle luftbobler som dukker opp når du søker herde film. Etter harpiksen kurer for omtrent et minutt, fjerne filmen. Fastsette en hvilken som helst del av reparasjons som er ujevn, ved å anvende en enkelt-kant barberblad over harpiksen. Hvis bladet er skarpt nok, bør du være i stand til å fjerne oser harpiks i en sveip.

Hint

Bruk glass reparasjonssett for å reparere små sprekker i bilruter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.