Hvordan fikse Sprekker i Keramiske Topper

Admin 8 Views 0 comments
Advertisement

Keramiske topper er moderne nyvinninger som utmerker både i design og funksjon. Sprekker, riper og chips kan oppstå når retter hast flyttet over sine blanke flater, eller flater er tilfeldigvis treffer med noe skarpt. Lære å fikse sprekker forbereder deg for hyppige reparasjoner, spesielt hvis komfyrtoppen er utsatt for tung bruk, sparer deg fra en kostbar utskifting. Men vurdere å bytte ut platetoppen hvis sprekken er stor, eller hvis den går fra den ene enden til den andre, da dette skaper en sikkerhetsrisiko og platetoppen vil mislykkes i å arbeide effektivt.

Du trenger

Ren klut eller svamp

rødsprit

Fine-sandpapir

Bolle

Reparasjon filler paste

reparasjon herder

Stekespade

Fine-tipped pensel

popsicle pinne

Malerens tape

emalje spray

Bruksanvisning

Tørk en klut eller svamp dynket i rødsprit over sprekken på den keramiske koketoppen for å fjerne fett, sot og andre rester. Tørk overflaten av platetoppen med en ren klut for å fjerne rester av alkohol og avsløre sprekken.

Gni sprekk med fin-sandpapir for å fjerne løse eller smuldrer keramiske stykker som omgir den. Ved hjelp av de fineste sandpapir, og arbeide direkte over sprekken i små, sirkulære bevegelser, slik at du ikke skraper mer overflate enn nødvendig.

Fremstille en 2-tommer tykk vulst av reparasjon forbindelsen ved anvendelse av 20 deler fyllstoff og en del herder. Bland ingrediensene i en bolle med en slikkepott.

Påfør reparasjon sammensatte over sprekken med en fin-tipped pensel. Skyv den inn i sprekken med en popsicle pinne. Forbindelsen skal fylle sprekken og overlappe kantene med en halv til tre fjerdedeler av en tomme på hver side. Bruk en fuktig klut for å fjerne overskytende masse fra området rundt sprekken. Tillat denne forbindelsen å tørke i henhold til instruksjonene på etiketten, siden tørketiden varierer etter merke.

Gni overflaten av reparasjon lapp med fin-sandpapir til glatt. Arbeid forsiktig rundt kantene slik at det harmonerer med det omkringliggende platetoppen.

Gni en klut dynket i rødsprit over reparasjonslappen for å rengjøre overflaten. La alkohol tørke helt.

Påfør malerens tape over overflaten av platetoppen rundt reparert delen for å unngå sprøyting over det. Plasser tuppen av en boks med emalje spray over reparert delen og spray en lett tåke av emalje over det flate. La sprayet delen tørke i to til tre dager før du fjerner tapen og bruke platetoppen.

Hint

Bruk gummihansker for å unngå direkte kontakt med verksteder.

Don en ansiktsmaske ved sprøyting emalje over reparerte delen av platetoppen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.