Hvordan Fil en W-2 Extension

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Arbeidsgivere må sende inn en W-2 skjema for hver ansatt som ble betalt minst $ 600 i kontanter eller andre inntekter i løpet av kalenderåret, og alle ansatte med skatter eller andre fradrag tilbakeholdt. Slike former er grunn til skattemyndighetene ved den siste dagen i februar hvis du filing skjemaene på papir eller 31 mars hvis du filen elektronisk. Utvidelser kan ikke gis dersom innlevert etter fristen. Extensions gir ekstra tid bare for innlevering informasjons tilbake med skattemyndighetene, ikke uttalelser til mottakere.

Form 8809

For å be om en forlengelse, fylle ut IRS Form 8809, enten online via IRS' FIRE nettsted (se Ressurser) eller på et trykt form kommer du tilbake via vanlig post. Du vil bli bedt om å oppgi navn og kontaktinformasjon, din skattyter identifikasjonsnummer, og om du filen på papir eller elektronisk. Ikke signere skjemaet for første forespørsel om en forlengelse. Når du har fylt ut nødvendig informasjon og arkivert form, er en 30-dagers utsettelse automatisk innvilget.

Ber om mer tid

Hvis du trenger en ekstra forlengelse på ikke mer enn 30 dager, fylle ut et annet skjema 8809 før den første utvidelsen er utløpt og merk på linje 5. Du må deretter å svare på linje 7 til hvorfor du trenger ekstra tid . Fest ekstra ark hvis nødvendig, inkludert navn og skattyter identifikasjonsnummer på hver side. Signere skjemaet for andre forespørsel om en forlengelse. En andre utvidelsen er ikke automatisk gitt, men er basert på omstendighetene.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.