Hvordan finne gode søkeord for et nettsted

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Finne gode søkeord for et nettsted er en langsom prosess. Du må bestemme hvem vil søke etter produktet, og hvordan de kan beskrive det til en søkemotor.

Instruksjoner om å finne gode søkeord for et nettsted

  • 1

Bestem hva dine viktigste søkeord er. Disse vil være nokså innlysende mesteparten av tiden. Hvis du har et nettsted som selger baby booties, deretter "baby booties" kommer til å bli en god søkeordsetning.

2

Finne ut hva dine sekundære søkeord er. Det er der en synonymordbok kommer hendig å slå opp synonymer. Det er også flere elektroniske ressurser tilgjengelig som vil foreslå ord for deg. Eksempler vil være "spedbarn" og "sko".

3

Velg noen beskrivende ord for å fange flere søkere. Ord som "jente" og "gutt" vil fange de som gjør et mer spesifikt søk.

4

Markedsføre produktet. Folk ofte skrive inn ord som "best" og "billig". Du kan også legge til et mål et geografisk område hvis du har en fysisk plassering

5

Bruk et nettbasert verktøy for å hjelpe deg prøvekjøring søkeord og fraser for å se hvilke ord og kombinasjoner blir søkte på oftest. Plukk de viktigste ordene for å starte nettstedet ditt, og du kan legge til mer senere.

Hint

Bygg bra innhold som bruker søkeordene dine flere ganger og legge ut på nettet for å bygge lenker til nettstedet ditt.

Det anses uetisk å bruke feilstaving av konkurrentenes merkevarer som søkeord for å lure forbrukerne til nettstedet ditt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.