Hvordan gå på ski i Ski Apache, New Mexico

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Ski Apache, New Mexico er en elsket ski destinasjon rettet mot nybegynnere og middels ski og snowboardere. Kjør av Mescalero Apache-stammen, er Ski Area ligger i Ruidoso, New Mexico, tre timer sør for Albuquerque, på toppen av den 12 000 fot Siera Blanca Peak. Nærhet til Texas gjør det mest populære reisemålet for skiløpere fra denne tilstanden, og med sin blandet og naturskjønne terrenget, er Ski Apache et flott sted å bestille en skitur.

Du trenger

telefon

Datamaskin med Internett-tilgang

Velg Lodging og Transport

  • 1

Sjekk 'Ruidoso Informasjon om området "side av Ski Apache hjemmeside (se Ressurser nedenfor) for en liste over anbefalte nærheten losji. Du kan ikke bestille på nettet, men du kan koble til eiendommenes enkelte områder. Ring Ruidoso Visitors Center på 888-268-8811 hvis du trenger bestiller hjelp.

2

Bo i den sjarmerende fjellandsbyen Ruidoso og oppleve gjestfrihet i en av de mange rom det har å tilby. Fra romantisk seng og frokost til budsjett-og-familievennlig hotell og lodge hytter til high-end skianlegg, er byen Ruidoso hvor Ski Apache skiløpere slappe av etter en spennende dag i bakken.

3

Fly inn i nærmeste internasjonale flyplassen til Ski Apache i El Paso, Texas, eller lage en enkel biltur 180 miles sør fra Albuquerque i sør sentrale New Mexico. Ski Apache ligger 18 miles nordvest for byen Ruidoso.

Bli kjent med Ski Apache

1

Ta din første skitur til Ski Apache, og dra nytte av alt fjellet har å tilby nybegynnere. Bakkene er brede og det er et rikelig utvalg av både gruppen og privattimer i ski og snowboard Ski Apache har en erfaren stab på over 100 instruktører, og pakker for nybegynnere som inkluderer en gratis heiskort.

2

Erfaring Ski Apache varierte og spennende terreng, inkludert bump går, kryssere, en top-notch terrengpark og en gigantisk fjelltopp bolle. Fantastisk utsikt nedover fjellet på White Sand National Monument spenningen skiløpere, og skiområdet er 55 løyper har en 1901-fots fallhøyde som er bratt nok for selv ekspertene å ta til etterretning.

Forbered deg på turen til Ski Apache

1

Finn snørapporter, prising, reservasjoner, turplanlegging, losji og annen viktig informasjon på Ski Apache offisielle hjemmeside (se Ressurser nedenfor).

2

Ta deg tid til å samle riktig utstyr for å Ski Apache tur, og hvis du trenger å leie utstyr, tilbyr skiområde et velutstyrt Rental Shop for din bekvemmelighet.

Hint

Bestille reservasjoner for leksjoner før du reiser for å unngå hodepine på fjellet.

De fleste av de ansatte i Ski Apache er medlemmer av Mescalero Apache-stammen, som har visse skikker som kan være ukjente; lære mer ved å se i Ski Area nettsted.

Ingen offisielle online booking nettsted er tilgjengelig for overnattingssteder i nærheten av Ski Apache.

For mer informasjon om Ski Apache, kaller deres gratisnummer på 505-464-3600

Veien opp til toppen av fjellet er en 12-mile, to kjørefelt adkomstveien, og er drivkraften er ofte utfordrende. Det kan være lurt å bestille reservasjoner på den lokale transporttjeneste kalt Ski Apache Express.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.