Hvordan Gas Pack ovner arbeid?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En gasspakken er et klimakontroll system for boliger som kombinerer en gassfyrt varmluftsovnen og en elektrisk drevet hele huset klimaanlegget i en enkelt maskin som er installert utenfor hjemmet. Gassen pakken er knyttet til de eksisterende luftekanaler som brukes til oppvarming, ventilasjon og air condition. Gass pakningsenheter kan monteres på bakken eller tak, og kan monteres for naturgass eller propan.

internt arbeid

Den varme og air condition komponenter i en gass pakke arbeid på de samme driftsprinsipper som konvensjonelle separate ovner og air condition enheter. Forskjellen ligger i hvordan komponentene i et klimaanlegg og en gassvarmluftsovnen er ordnet og kombinert i et kompakt alt-i-ett-enhet som gir full fire-sesongen klimaanlegg. Gass pakker krever en utendørs betong pad eller taket montere, elektrisk og brenngass hookups og en lufttett forbindelse til ditt hjem tur- og returkanal arbeid. Ellers den eneste komponenten av gassen pakken inne i ditt hjem er enhetens termostat.

profesjonell installasjon

Installere en gasspakke er en kompleks oppgave ikke ment å bli foretatt av huseiere. I de fleste tilfeller vil gass pakke produsentene ikke gi garantiservice på enheter med mindre de ble installert av en lisensiert oppvarming og air condition entreprenører. Gass pakke prisene varierer mye fra entreprenør til entreprenør og merke. Per dato for offentliggjøring, vil en low-end enhet gjennomsnittlig $ 3500 installert, mens en mid-range enhet vil gjennomsnittlig $ 5000 og en super-effektiv high-end enhet kan nå $ 7500.

Gass Pack Ulempene

Gass pakke enheter har to store ulemper. Hvis du ønsker å oppgradere enten ovnen eller klimaanlegget, eller hvis en komponent svikter, må du også skifte ut den andre enheten. Du kan ikke endre eller erstatte bare en del av en gass pack. Gass pakker har heller ikke lang av konvensjonelle delt ovner og sentrale luft enheter. Gass pakker blir stadig utsatt for elementene og varer vanligvis sju til 12 år, mens konvensjonelle split enheter kan vare opp til 20 år. De fleste produsenten garantier er bare i fem år. Vanligvis klarer ovnen del først på grunn av korrosjon av varmevekslere og brennere.

Utvide Livet

Flittig vedlikehold er viktig for å få maksimal levetid fra en gasspakke. Har din enhet årlig service av en oppvarming / aircondition tekniker. Årlig vedlikehold innebærer rengjøring skitt og rusk fra spoler og linjer, smøre bevegelige deler, rengjøring av brennere for ovner og varmeveksleren, se etter lekkasje fra kuldemediet og for tegn på korrosjon eller slitasje. Den hus etter hver plenklipping bør skylle gress og annet rusk fra gasspakken, og rydde vekk løv i høst og overdreven snø ansamlinger i vinter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.