Hvordan Grow Allehånde

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det vitenskapelige navnet på treet som produserer allehånde urten er Pimenta dioica og er også kjent som Jamaica Pepper. The allehånde treet produserer små lilla bær som inneholder små frø som er allehånde urt. Barken og bladene på dette treet også avgir duften av allehånde. The allehånde treet er gunstig for container planting og innendørs områder. Les videre for å lære hvordan å vokse allehånde.

Bruksanvisning

Plante allehånde treet. The allehånde Treet vokser naturlig i eller i nærheten av tropiske klima. Det tåler bare små perioder av lys frost og temperaturer under 26 grader. På grunn av dette, i mange klima, allehånde treet må holdes innendørs i vintermånedene.

Plasser treet der den mottar sollys i minst 40 prosent av dagen. Eldre allehånde trær klare seg med mindre lys og fortsatt fremgang. Yngre allehånde trær trenger mer lys for å holde seg friske.

Bruk løs og godt fuktet gjødsel for treet. Tropisk plante gjødsel er det beste valget for gjødsling allehånde treet. Bruk anlegget mat som er blandet 30-10-10 hver tre til fem uker.

Hold treet godt vannet. Som jordoverflaten begynner å tørke, legge til mer vann.

Beskjære allehånde treet i våren til sommeren. En allehånde treet vokst utenfor i ideelle forhold når rundt 40 fot høy. Beskjær innendørs allehånde treet årlig for å holde fra outgrowing sin plass.

Dyrke nye allehånde trær fra frø inne i frukten. Stiklinger av denne type treet er sjelden vellykket for dyrking av nye trær.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.