Hvordan kan jeg endre språket i Coreldraw?

Admin 8 Views 0 comments
Advertisement

Coreldraw X7 inkluderer støtte for flere språk, men disse språkene er tilgjengelige bare hvis det er installert med programmet under installeringsprosessen. Bytte språk i Coreldraw er så enkelt som å justere et par menyalternativer; Men hvis språket ennå ikke er installert, må du gå tilbake gjennom programmets første oppsettet før de ulike språkalternativer vises. Du kan legge til språk i Coreldraw X7 når som helst etter å ha installert programmet.,

Velge mellom Installerte språk

Åpne Coreldraw og klikk på "Tools" drop-down. Velg "Valg" for å vise Coreldraw ulike brukerinnstillinger.

Klikk på kategorien "global" for å vise tilgjengelige språk elementer. Eventuelle språk installert vises i "velge språk for brukergrensesnittet" boksen. Hvis du ikke har installert noen andre språk, bare språket som du har installert programmet viser.

Velg språket du ønsker å bruke fra de tilgjengelige installerte språkene. Start Coreldraw å bruke endringene; programmets brukergrensesnitt og hjelpeverktøy vil alle følge språkinnstillingene du har angitt etter at programmet er ferdig lasting.

Legge til et språk

Lukk alle programmer som kjører på datamaskinen, inkludert Coreldraw. Åpne Windows Kontrollpanel ved å sveipe til nederste høyre hjørne av skjermen, klikke på "Settings" sjarm og velge "Control Panel".

Klikk "Avinstaller et program" i Programmer-delen av kontrollpanelet. Bla gjennom listen over installerte programmer til du finner Coreldraw Graphics Suite X7. Dobbeltklikk på program liste for å starte installasjonsveiviseren og deretter velge "Endre" alternativet. Klikk "Next" for å fortsette.

Finn Skriveverktøy avsnittet om Programmet har siden i installasjonsveiviseren. Åpne listen og klikk på boksen ved siden av hvert språk du ønsker å legge til Coreldraw. Følg instruksjonene fra installasjonsprogrammet for å fullføre modifisere prosessen; språk installert vil nå være tilgjengelig i den globale delen av Coreldraw Options-menyen.

Hint

Endre språket du Coreldraw installere vil ikke endre dine installerte fonter. Hvis du ønsker å lage innhold i et annet språk som krever en bestemt skrift, må du kjøpe og installere skriften separat.

Bruk "Spør meg neste gang programmet starter" i den globale delen av menyen Alternativer til å aktivere språkvekslingen ved programstart.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.