Hvordan kan jeg tillate folk å laste ned musikk på min WordPress blogg?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Du kan bruke WordPress media verktøy for å laste opp et vedlegg, for eksempel en MP3 eller andre musikk-fil, til et blogginnlegg eller siden. Standard alternativet gir deg ingen statistikk for antall nedlastinger, og det ikke lar deg angi egendefinerte tillatelser. Hvis du vil tillate leserne å laste ned musikkfiler på din WordPress blog, bruker WordPress Download Monitor å sette alt opp.

Bruksanvisning

Logg inn på din WordPress Dashboard og klikk "Plugins" og deretter "Legg til ny". Skriv "WordPress Download Monitor" i boksen og trykk "Søk". Klikk "Install Now" ved siden av WordPress Download Monitor plug-in. Klikk på "Aktiver".

Klikk på "Last ned" sidebar widget. Klikk på "Configuration" og deretter "Innstillinger."

Velg om du vil at filene skal være tilgjengelig for allmennheten, eller ved å bare registrerte medlemmer. Klikk på "Lagre endringer".

Klikk på "Legg til ny" for å legge til en MP3-fil til nedlasting katalogen. Skriv en tittel og beskrivelse, og klikk på "Browse" for å velge filen. Klikk på "Last opp".

Klikk på "Force Download" hvis du vil brukerens nettleser for å automatisk laste ned filen. Hvis du ikke velger dette alternativet, kan MP3-filen åpnes i brukerens nettleser. Klikk på "Last opp og lagre."

Opprett siden eller innlegg som du ønsker å funksjonen MP3. Skriv inn teksten du vil skal vises som på nedlastingsknappen. For eksempel, "Last ned" eller "Last ned MP3."

Marker nedlastingsknappen teksten med markøren og klikk på ankeret link-knappen. Skriv "http://yoursite.com/downloadNAMEOFFILE" i lenkeboksen. Erstatt standardverdiene med dine egne verdier for området og filen tittelen.

Klikk "Oppdater" eller "Publiser" for å publisere siden eller post. Brukere som besøker siden vil være i stand til å klikke på nedlastingsknappen for å laste ned MP3-fil.

Hint

For å overvåke nedlastingsstatistikken, klikk på "logg" under "Downloads" Dashboard-widget. Se hvor mange ganger hver musikkfil er lastet ned.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.