Hvordan kan jeg vite hvor gammel My Bosch Car Battery er?

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Som tilfellet er med de fleste moderne bilbatterier, Bosch bilbatterier vare i mange år før de trenger oppussing eller utskifting. Men problemet blybatterier lider er de gir liten advarsel før de begynner å dø. Bosch bilbatteri kan fungere fint hele året, og da kan du få en veldig kald natt og gå til å starte bilen og batteriet er dødt. Det er fornuftig å sjekke hvor gammel din Bosch bilbatteri er slik at du kan vurdere en erstatning.

Du trenger

vernehansker

Bruksanvisning

Ta på vernehansker før du sjekker ut Bosch batteri. Du kommer sannsynligvis til å bli skitten og du kan berøre batteripolene.

Åpne bilens panser og finn Bosch batteri.

Se på toppen av batteriet eller på batteripolene. Det er enten et uutslettelig pregede merke eller en etikett som angir produksjonsåret.

Les stemplet merke eller navn. Det har vanligvis tall. De to første tallene er den måneden det ble gjort og de to eller fire siste sifrene betegne året. For eksempel, hvis det står 091 999 det betyr september 1999 eller om det står 0109 det betyr januar 2009. Noen ganger har det andre tall som serienumre etter, eller før datoen. Noen batterier har en kode som begynner med en bokstav og etterfulgt av et nummer. Et batteri med en kode A09 for eksempel betyr januar 2009.

Sjekk om Bosch batteriet er gått ut på dato. Noen, men ikke alle, batterier vise utløpsdatoen. Dette er datoen etter som det ikke skal selges. Det starter med Ex eller utløper, etterfulgt av dato. Hvis utløpsdatoen har lenge gått - med to eller tre år - det kan være verdt å få en erstatning.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.