Hvordan koble en bil subwoofer til en hovedenhet

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En subwoofer i bilens lydsystem vil gjøre systemet lyden bedre enn noensinne. En av de viktigste trinnene i å la din subwoofer gjøre sine ting er å koble hovedenheten, eller i dashbordet stereo, til subwoofer. Lær de to avgjørende trinnene involvert i koble til en bil subwoofer til hovedenheten.

Du trenger

1 sett RCA patchkabler

Turn-båndtvang

Wire stripper / cutter

Wire-kontakt

Elektrisk tape

Bruksanvisning

  • 1

Fjern hovedenheten fra dashbordet, slik at du har tilgang til bakpanelet. Undersøk bakpanelet for RCA linjeutgangene. Hovedenheter vil typisk ha fra ett til tre parene. Hvis du har flere par av Preamp utgang, finner settet merket "Rear" eller "Subwoofer". Subwoofer er å foretrekke hvis hodet enhet har det.

2

Finn en blå og hvit stripete ledningen som kommer ut av baksiden av hovedenheten. Dette er "turn-på bly" som utløser eksterne enheter - som din subwoofer - for å slå på når hovedenheten slås på.

3

Koble RCA-kabler til preamp utgangene på hovedenheten. Koble den andre enden til RCA-innganger for ditt subwoofer.

4

Koble turn-on bly fra hovedenheten til turn-on bly av subwoofer. De fleste drevne subwoofere vil komme med en lang lengden på kabelen for turn-on bly. Hvis de ikke gjør det, vil en lengde på 18-gauge være hensiktsmessig.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.