Hvordan koble opp Battery Jumpstart Kabler

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Det er en trygg måte å koble opp batteri jump-start kabler. Siden batteriene inneholder svovelsyre, kan de avgir gasser som er brannfarlig. En liten gnist fra forbindelsesstartkabler feil kan antenne dampen og føre til at batteriet eksploderer. Stor forsiktighet bør følges når hooking opp jump-start kabler til et dødt batteri.

Du trenger

En annen bil med et godt batteri

Bruksanvisning

Parker bistå (booster) kjøretøy nær nok så jump-start kabler kan riktig nå hvert batteri av de respektive biler. Slå av booster kjøretøy, og sørge for at det ikke er noe på (for eksempel lys, radio, vifte vifte) i enten bilen.

Skill jump-start kabelklemmer fra hverandre, og spre kablene ut på bakken.

Fest en rød klemme til den positive batteripolen (rød ledning og merket med "+" på huset av batteriet) av dødt batteri. Isoler den svarte klemmen på den siden, og sørge for at det ikke kommer i kontakt med batteriet eller noe metall.

Fest den andre røde klemmen av jump-start-kabelen til den positive polen batteriet til booster kjøretøy.

Koble den svarte klemmen av jump-start-kabelen til den negative batteripolen (svart ledning og merket med en "-") av batteriet på booster kjøretøyet.

Fest den siste gjenværende svarte klemmen (på bilen med flatt batteri) til en umalt motorfestet, bolt eller konsoll så langt borte fra de døde batteriet som kabelen tillater. Være sikker på at denne klemme og en hvilken som helst av kabellederen ikke kan komme i berøring med bevegelige motordeler når kjøretøyene kjører.

Start motoren på booster bilen, og la noen få minutter av tomgangskjøring for å lade ut batteriet av den andre bilen. Start bilen med flatt batteri. Slå av booster bilen bare, men la den andre bilen for å lade sitt eget batteri.

Koble jump-start kabler i nøyaktig motsatt rekkefølge som du festet dem, og starter med den negative klemme av bilen med flatt batteri. La kompromittert bilen for å kjøre for en stund for å gjenopprette kostnad til batteriet.

Hint

Bruk et lignende redskap for å øke et dødt batteri i et annet kjøretøy. Du vil ikke lykkes å prøve å hoppe starte en stor varebil eller lastebil med en liten kompakt bil på en skikkelig kald dag med et utladet batteri.

Bruk vernebriller når du utfører dette. Kontroller at batteripolene (på begge biler) er uten korrosjon, da dette kan forby riktig strømstyrke for å hoppe starte dødt batteri. Vær forsiktig når du håndterer kablene, og tillater ikke klemmer til å komme i kontakt med hverandre når den ene siden er festet til et batteri.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.