Hvordan koble opp en bil subwoofer til et stereoanlegg

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det er bare en liten avvik mellom bilindustrien subwoofere og hjemme drivere. Automotive høyttalere, i likhet med hjemmestereohøyttalere, er tilgjengelig i 4 og 8 ohm varianter, noe som betyr at en bolig forsterker har evnen til å kjøre de fleste bil ubåter. Selv om de fleste bil subwoofer vedlegg er innkapslet i bagasjerommet tepper og kan ikke være egnet for hjemmet, drift og tilkoblinger er nesten nøyaktig det samme som et hjem subwoofer.

Du trenger

Bil subwoofer / kabinett

Mottaker / preamp

subwoofer forsterker

sideavbitere

speaker wire

RCA-kabel

Bruksanvisning

Finne en ledig RCA forforsterker-utgang som er merket som "SUB," "Tape" eller "PRE OUT" på baksiden av mottager / forforsterker. Finn forforsterkeren inngang.

Sette inn et enkelt RCA kabelen i den mest passende forforsterker ut tilkobling på baksiden av forforsterker / mottaker. Koble kabelen til en tilsvarende inngang på forsterkeren.

Avklipt et stykke av høyttalerledningen lengden av avstanden mellom basshøyttaler og forsterker med avbitertang. Bruk en ledning stripper for å kle av 1/4 tomme av isolasjonen fra enden av hver ledning. Tvinn sammen de isolerte ledningene for å begrense frynsing.

Fjern de speaker wire bindende innlegg fra subwoofer og forsterker kabinett ved å skru dem. Mate den nakne ledningen på den ene enden av ledningen inn i åpningene i midten av bindings innlegget på forsterkeren. Gjenta dette for subwooferen.

Slå på mottakeren / preamp og subwoofer forsterker. Sjekk at subwooferen forsterkeren er på samme volum som de andre høyttalerne. Hvis bass virker som det ikke er slått på, slår polariteten på den ene enden av høyttalerledningen. Dette betyr at den positive og negative ender ble ganske enkelt blandet opp på ledninger og den positive enden var koblet til den positive og den negative ledning enden var koblet til den negative på basshøyttaler og forsterkeren. Slå ledningene skal fikse bass problemet.

Hint

Unngå å gjøre noen forbindelser med stereo makt slått på eller system shorts kan oppstå. Dette kan skade stereoanlegg.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.