Hvordan lære Lap Quilting

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Når du tenker på quilting, kan du tenke på grupper av kvinner som jobber rundt en quilting ramme. Selv om dette var opprinnelig hvordan quilting ble gjort, er det nå mulig å behandle quilting som en bærbar hobby. Du kan ta fanget quilting med deg til ditt barns ball spillet, til legekontoret eller på et fly. Når du lære å runde lappeteppe, kan du ta den med overalt. Les videre for å lære å runde lappeteppe.

Du trenger

Quilt mønster bøker

Stoff for blokker

Symaskin, pins og matchende tråd

Strykejern og strykebrett

Sying saks

Vaskbart stoff penn

Vatt og bakside

Pins og kontrasterende tråd

Firkantede eller runde broderrammen

Pins

Symaskin og tråd

Sy dine Blocks

Velg ditt mønster. Du kan bruke lap quilting for enten Sydde eller aplikerte quilteblokker. Finn et mønster du liker, velger stoff du liker og nøye kutte de nødvendige stykker.

Sy blokkene enten for hånd eller med symaskin. Når du er ferdig med blokker, ta deg tid til å trykke dem på ryggen, regi sømmene i samme retning de har blitt sydd.

Trykk på toppen av blokkene for å fjerne eventuelle bretter du måtte ha og trimme noen "hundeører" fra hjørnene av blokker.

Legg til rammer rundt blokker. Den eneste regelen å huske når du legger disse grensene er at de må ha samme bredde på alle fire sider.

Quilt hver blokk

Velg et mønster som skal brukes til quilting. Bruk stoff pennen til å overføre din valgte mønster til høyre side av hver blokk. Stensiler for quilting ideer er tilgjengelige i quilt bøker og på Internett.

Skjær ruter av vatt og baksiden av samme størrelse som din quilt blokker. Fest de tre lagene sammen, med høyre side av blokken på toppen, vatt i midten, og kompet stoffet høyre side ned. Baste lagene sammen med en "X" gjennom sentrum og rundt kantene.

Plasser tråklet blokk i broderrammen - bøylen skal være omtrent samme størrelse som din blokk - og begynne hånd quilting. Quilt noen rette vinkler først og deretter gjøre diagonaler.

Sette Quilt Sammen

Bli med toppene. Legg den første to blokker ved siden av hverandre på et flatt underlag, backing siden opp. Rull backing og vatt på sidene som skal slås sammen og feste dem til kompet, avslører feil side av toppen av begge blokkene.

Plasser de to blokkene rette mot rette, nøye samordne sine hjørner og midtre deler med pinner. Baste sømmen og deretter maskinen sy en 1/4 tommers sømmonn, backstitching i hver ende. Fortsett å feste blokker til du har fullført en horisontal rad.

Legg din raden av blokker, backing siden opp på arbeidsflaten. Løsne vatt og backing. Trim vatt, om nødvendig, slik at to stykker møtes pent i midten.

Jevn den ene siden av backing så det ligger flatt på toppen av front søm og vatt. Fold den andre side under 1/4 av en tomme og feste den i midten og endene av blokken. Slip sy denne sømmen lukket med en matchende farge på tråden - være forsiktig med å sy gjennom til forsiden av quilten.

Fortsett til du har sluttet dine quilt blokker i rader. Plasser rader toppen sidene sammen og brett tilbake støtte fra én rad. Baste de andre fem lagene sammen og maskinen sy dem sammen med en 1/4 tommers sømmonn. Brett den løse stykke støtte etter 1/4 av en tomme og kjedemaske på sydde stykke backing.

Avslutt quilt ved å sy en pen bindende på alle fire sidene. Dette vil skjule eventuelle rå kanter og hjelpe quilt vare lenger.

Hint

For hjelp med sydde blokker, se eHow er "Hvordan lage et lappeteppe." http://www.ehow.com/how_2071698_make-patchwork-quilt.html

For hjelp med aplikerte blokker, se eHow er "Hvordan gjøre hånd applikasjon." http://www.ehow.com/how_2081212_do-hand-appliqu.html

For vellykket lap quilting, må du la det være minst 1/2 til 1-tommers rundt hele blokken unquilted.

For hjelp med hånden quilting, se eHow er, "Hvordan Hånden Quilt en Bedcover." http://www.ehow.com/how_922_hand-quilt-bedcover.html

For hjelp med kjedemaske, se eHow er, "Hvordan å sy en kjeks eller Puff Quilt." http://www.ehow.com/how_2070674_sew-biscuit-puff-quilt.html

Se eHow er, "hvordan å binde en Quilt" for hjelp feste bindingen. http://www.ehow.com/how_2074599_bind-quilt.html


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.