Hvordan lage ansikts masker på Home

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Det er lett å lære å lage ansiktsmasker hjemme. Bare se gjennom ditt kjøleskap og skap. Ingredienser som egg, eple cider eddik og gulrøtter er rike på næringsstoffer som klargjør, gir næring og helbrede huden med kraftige antioksidanter som vitamin A, E og betakaroten.

Du trenger

Blender

Salt

Egg

Vegetabilsk olje

Apple cider eddik

Gulrøtter

Eggehviter

Bruksanvisning

  • 1

Lag en majones maske. Få en blender, bland 1 ts salt og 1 egg. Mens mikseren går, sakte hell i 1 1/2 kopper vegetabilsk olje og deretter 1/2 kopp eple cider eddik.

2

Majones Masken skal være glatt og kremet i utseende. Dette konsistens kommer fra den langsomme helle olje etterfulgt av eple cider eddik. Det kan ta praksis.

3

Legg 1/4 kopp revet gulrot hvis ønskelig. Gulrøtter er fulle av antioksidanten betakaroten. Legge gulrøtter til majones masken fukter huden og fjerner døde hudceller.

4

Glatt noen av de ovennevnte majones masker over ansiktet og la dem sitte i 15 minutter. Skyll grundig med lunkent vann og gi ansiktet en siste skvett med kaldt vann for å lukke porene.

5

For en oppstrammende ansiktsmaske, skille hvite av en egg og spre den over ansiktet. La den tørke i 20 minutter og skyll den med lunkent vann.

Hint

Hold alle leftansiktsmasker i kjøleskapet.

Unngå kontakt med øynene. Hvis det oppstår kontakt, skyll grundig med kaldt vann.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.