Hvordan lage elektroniske skjemaer for Free

Admin 3 Views 0 comments
Advertisement

De fleste erfarne web-mestere vil fortelle deg at når du oppretter et nettsted du bør ikke listen din e-postadresse på nettstedet. Det er fordi roboter kan skanne nettstedet ditt, finne din e-postadresse, og selge den til spammere og andre Internett avvikere. I stedet bør du lage et elektronisk skjema som gjør at web besøkende for å gå inn i sine detaljer, for eksempel navn, e-postadresse og et kontakt melding. Kontaktskjemaet er flott å bruke fordi den ikke utsetter din egen e-postadresse til potensielle spammere. Du kan opprette en gratis ved hjelp av et webskjema service.

Du trenger

Web vert Domain HTML editor

Bygging av Form

Opprett en konto med et elektronisk skjema opprettelse tjeneste. Populære nettsteder inkluderer Response-o-Matic.com, Freedback.com, EmailMeForm.com, og MyContactForm.com. Skriv inn din e-postadresse, brukernavn og passord.

Logg inn på din konto og velg "Create Contact Form" eller lignende.

Skriv inn nettadressen der du vil at skjemaet skal vises (for eksempel kontaktsiden, hjemmeside eller andre). Bestem om du vil ha en forhåndsbestemt emne som skal vises i e-post når noen fyller ut og sender inn dette skjemaet.

Bestem om du vil ha en autosvar for å bli sendt til nettbruker etter å sende inn skjemaet. (Noen tjenester vil kreve at du betaler for dette alternativet.)

Lag din form. Legg feltene som du føler vil hjelpe deg å samle all nødvendig informasjon for hver nettbruker. Dette kan omfatte alt du ønsker, selv et spørsmål som "Har du liker siden?" Velg mellom ulike formater, inkludert en standard tekstboks, drop down boks, radio valgknappene, eller bokser som kan kontrolleres og ukontrollert. Bestem størrelsen og lengden på hvert skjemafelt og hvorvidt det vil være nødvendig å sende inn skjemaet.

Skriv en omdirigeringsside. Dette er siden som den besøkende vil bli sendt til etter å sende inn skjemaet.

Sett feilmeldinger som vil vise hvis brukeren ikke klarer å legge inn den nødvendige informasjonen. For eksempel, "Du har ikke fylle ut e-postfeltet. Gå tilbake og prøv igjen."

Endre utseendet til din form, inkludert farger og skriftstørrelser, hvis det er et alternativ med gratis tjeneste. Sett din send-knappen for å lese "Send", "Go", "Hold Me" eller noe annet som du ønsker (ikke tilgjengelig med alle gratis tjenester).

Fyll ut gratis veiviseren skjemaet skapelse. Kopier og lim inn den medfølgende koden til din nettside HTML editor. Vær forberedt på å ha en link eller annonse løp sammen med skjemaet som en betingelse for gratis tjeneste.

Hint

Registrer deg for en web hosting-tjeneste som tilbyr gratis skjema skaperen verktøy som et alternativ (se "Ressurser" for et eksempel).


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.