Hvordan lage en Barbecue handleliste

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan lage en Barbecue handleliste. Ingenting sier sommer som en BBQ. Deltar på en BBQ i parken eller hosting en i ditt hjem kan være en fin måte å tilbringe dagen. For å ha en god tid du trenger for å være sikker på at du har alle forsyninger og utstyr du trenger for hånden slik at du ikke mangler noe når festlighetene komme i gang.

Babecuing hjemme

Bestem om du ønsker å invitere venner, familie og naboer over eller hvis du ønsker bare å ha en liten BBQ.

Lage en meny for BBQ. Tenk på forretter, salater, hovedrett og dessert som høres velsmakende og moro. Se på nettet og i kokebøker for nye oppskrifter og ideer.

Lag en handleliste. Pass på å vurdere din meny, hva du allerede har i huset ditt som du kan bruke og hvor mange som vil være til stede. Sørg for å inkludere papir plater og plast bestikk hvis du ikke ønsker å bruke dine egne retter.

Sjekk propan tanken på BBQ å sikre at du har nok drivstoff til å lage all maten. Hvis du ikke har nok propan sørg for å legge den til handleliste.

Få en handleliste sammen og gå til butikken og plukke opp alt av matvarer og andre elementer som du trenger for å få en vellykket grilling.

Tenn din BBQ og starte moroa.

Grilling på Park

Finn en posisjon. Se på nettet eller på et område på kartet for å finne ut hvor du kan ha din BBQ. Kontroller at du sjekke for å se om du kan bruke en park tilgjengelig BBQ eller om du må ta med din egen.

Bestem om du ønsker BBQ å være en liten affære, eller hvis du vil at det skal være mer av en fest. Når du bestemmer deg for hvilken type grill du ville ha, lage en liste over alle de menneskene som du vil invitere.

Lag en meny. Samle ideer fra elektroniske kilder og kokebøker. Tenk på hva slags mat er lett å tjene på en BBQ.

Lag en liste over alt som du kommer til å trenge å ta med deg til parken. Sjekk rundt huset for å se hva du allerede har, og hva du trenger for å legge til din handleliste.

Lag en handleliste. Sørg for å inkludere ikke-matvarer som du trenger for å gjøre BBQ en suksess. Husk å forsikre deg om at du har is i din kjøligere.

Pakk opp alt og dra til parken for litt moro.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.