Hvordan lage en Catch Phrase

Admin 3 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan lage en Catch Phrase. En slagordet er et uttrykk som folk kontakt med en person eller produkt. En god fangst setning kan gjøre et produkt eller person minneverdig for år. En dårlig fangst setning blir en klisjé, og vil la folk rister på hodet eller rulle deres øyne. Ta deg tid til å lage en minneverdig og godt mottatt fangst setning.

Bruksanvisning

Bestem hvorfor du ønsker å opprette en fangst setning. Å vite personligheten til den personen eller detaljer om produktet vil hjelpe deg å lage en best mulig fangst setning.

Tenk på målgruppen du prøver å nå, spesielt når du prøver å skape et slagordet for et produkt. Noen detaljer å vurdere om målgruppen er alder, utdanning og interesser. Å vite disse detaljene vil hjelpe deg senere.

Brainstorm ordene som skal brukes i fangsten setning. En enkel måte å komme i gang, er å lage en liste over adjektiver om personen eller produktet du ønsker å bli assosiert med slagordet. Også lage en liste over tiltak som vil bli assosiert med den personen eller produktet.

Lag din fangst setning ved hjelp av noen av de ordene du oppført under brainstorming. Det er lurt å komme opp med noe fengende, men ikke for lang. Jo mer din setning står bortsett fra andre for et lignende produkt eller person, jo lettere vil det være for publikum å koble den til ditt produkt. Det de fleste tilfeller, en fangst setning er enkel engelsk som vil nå et bredt publikum. En god fangst setning vil ofte være en oppfordring til handling, presser publikum til å reagere på en bestemt måte.

Del din bestemte slagordet med enten venner du stoler på eller en fokusgruppe. Dette er et viktig skritt, siden ikke alle vil reagere på samme måte til ting de hører og ser. Lytt til tilbakemeldingene du får å se om den resulterende inntrykk er den du er ment å formidle.

Markedsføre slagordet til allmennheten. Dette kan gjøres på forskjellige måter, avhengig av din person eller produkt og din tiltenkte målgruppen. Reklame arenaer som print, tv eller radio er den sannsynlige målet for et produkt fangst setning. Hvis slagordet er kun for personlig bruk til å bli minneverdig, finne måter å arbeide det inn i samtaler på fester eller legge den som en signatur i e-poster. Nøkkelen til noen form for markedsføring er repetisjon. Jo flere ganger folk høre fangst setning du har laget, enten direkte eller bare i forbifarten, jo mer sannsynlig er det å holde fast i hodet. Ettersom tiden går, vil de begynne å knytte fangst setning med produktet eller personen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.