Hvordan lage en disk image i Mac OSX

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan lage en disk image i Mac OSX. En disk image er en fil som inneholder innholdet på en DVD, CD eller harddisk. Det er en praktisk måte å sikkerhetskopiere dataene som finnes på disker eller transportere innholdet i en disk elektronisk. OSX bruker ofte .cdr og .dmg filer. En .cdr fil kan gis nytt navn med .ISO forlengelse og brukes av Windows utstyrte PCer.

Bruksanvisning

Sett inn disken til å konvertere til stasjonen. Vent til datamaskinen for å identifisere disken, og legge til et ikon for den på skrivebordet.

Dobbeltklikk på Macintosh HD (eller hovedharddisken) ikonet. Velg "Programmer" og til slutt dobbeltklikk på "Diskverktøy" under "Programmer".

Velg disken fra listen over harddisken (e) og disker til venstre. Det bør være en liten ikonet og deretter navnet på disken; det ser ut under en liten disk ikon med navnet på CD / DVD-stasjonen.

Velg "New Image" fra ikonene øverst i vinduet når disken navn er uthevet. Det skal vises som en stasjon ikon på en side ikon med en grønn og hvit pluss synge i høyre kryss.

Lag en CDR-fil ved å velge "DVD / CD Master" fra bildeformatet valg. Gi filen ønsket navn i "Lagre som:" panel. Eller et annet valg vil skape en .dmg-fil.

Konverter en CDR-fil til en ISO-fil ved å klikke på filnavnet to ganger (ikke dobbeltklikke) slik at navnet er markert med en markør. Slett CDR, og skriv "ISO". Trykk "Enter", og filen er klar for bruk av Windows-baserte datamaskiner.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.