Hvordan lage en e-signatur for AOL Mail

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Opprette en signatur på slutten av e-postene gir meldingene dine et personlig preg. Du kan legge til ditt navn, personlige nettside og kanskje til og med en vittig sitat som gjenspeiler din personlighet. Eller, hvis du bruker AOL Mail for din profesjonelle konto, kan du legge inn navn, tittel, firmanavn og adresse. Det er enkelt og morsomt å lage en signatur for AOL Mail.

Bruksanvisning

  • 1

Åpne nettleseren med AOL og logge på AOL e-postkonto. Velg "Innstillinger" fra "Meny" oppgavelinjen øverst på skjermen.

2

Velg «E-post Signatures" under kategorien "Kommunikasjon & Organization". En tom boks åpner som deretter lar deg lage din personlige e-signatur. Klikk på "Create" -knappen nederst i boksen.

3

Skriv inn din signatur navn i feltet av "Opprett Signatur" boksen som åpnes etter at du har klikket på "Create".

4

Legg signaturen din i feltet nedenfor signaturen navn. Velg skriftstil og størrelse. Klikk på "OK" -knappen når du er fornøyd med AOL e-signatur.

5

Kontroller at "Legg til signatur i meldinger som er sendt via AOL Mail på nettet" er sjekket for å legge til din signatur i utgående AOL meldinger.

Hint

Hold signaturen til noen få linjer, hvis det er mulig.

Hvis du bruker en link i signaturen din, kopiere og lime inn lenken i «Opprett Signatur" boksen.

Noen versjoner av AOL har en "Authorings" innstilling under "Settings" -knappen, som tar deg til «signaturer». Deretter vises "Meny" oppgavelinjen på høyre side av skjermen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.