Hvordan lage en elektronisk signatur

Admin 33 Views 0 comments
Advertisement

Ettersom flere corporate kommunikasjon skifte fra papir til papirløs, kan du finne deg selv sliter med å finne en måte å verifisere elektroniske dokumenter. Det er der en elektronisk signatur, som er en virtuell representasjon av John Hancock, kommer i hendig. Du trenger ikke noen fancy eller dyr programvare for å lage en digital signatur. Alle Windows-bruker trenger er Paint, grafikkprogram som følger med operativsystemet. Opprette en elektronisk signatur er utrolig lik skrive en signatur på papir. Innen minutter vil du ha en ny måte å stemple dokumenter med din godkjenning.

Bruksanvisning

For å åpne Paint, klikk på Start-knappen, gå til "Tilbehør" -mappen, og velg "Paint" (eller trykk på Windows-tasten, skriv "mspaint.exe", og trykk Enter). Klikk på den lille nedoverpilen i øverste venstre hjørne og velg "Properties".

Endre boksene Bredde og Høyde til ønsket størrelse for elektronisk signatur. Høyden på plass bør være lengre enn bredden, men la nok plass til å "skrive" selve signaturen. En bredde på to inches og høyde på fire inches burde holde. Pass på at "Inches" radio knappen er valgt, og klikk deretter på "OK" -knappen.

Klikk på "Pensler" -knappen på båndet i Windows 7 og velg "caligraphy børste 1" fra rullegardinmenyen. (I tidligere versjoner av Windows, er Børster alternativene ligger på hoved Paint menyen.)

Klikk på "Size" -knappen på båndet og velg den tynneste linjen alternativet på toppen av rullegardinmenyen.

Gjennomgå fargevalg på båndet. For en svart elektronisk signatur, la Paint standard. Hvis ikke, klikker en liten farget firkant og noter fargeendringer i "Color 1" boksen på båndet.

Flytt markøren nær venstre kant av den hvite Paint arbeidsområdet. Trykk og hold nede venstre museknapp. Tegn ditt fornavn akkurat som du ville gjort om du brukte en penn. Hold øye med parametrene i Paint arbeidsområdet. Ikke la markøren krysse kantene av arbeidsområdet. Slipp venstre museknapp etter at du har skrevet ditt fornavn.

Trykk og hold nede venstre museknapp igjen og skrive ditt etternavn eller, hvis du foretrekker det, mellomnavn og / eller innledende, og deretter etternavn.

Klikk på den lille pilen igjen og velg "Lagre som". Klikk på "Lagre som type" menyen og velg PNG eller GIF å bevare åpenhet, som vil tillate deg å plassere din elektroniske signatur på en hvilken som helst bakgrunn. Skriv inn et navn på filen, for eksempel "CompanySIG," og klikk på "Lagre" -knappen.

Hint

Selv Paint arbeidsområdet ser ut som den har en solid hvit bakgrunn, dette er faktisk hvordan programmet viser åpenhet. Dette gjør programmet ideelt for å lage din elektronisk signatur. Hvis du vil ha en hvit bakgrunn for signaturen din, kan du bruke Paint "Fyll med farge" maling bøtte verktøyet for å velge en hvit farge for signaturen bakgrunnen. PNG eller GIF er de foretrukne filformater fordi de støtter rende transparent bakgrunn.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.