Hvordan lage en Fake diplom

Admin 7 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan lage en Fake diplom. Det finnes en rekke grunner til hvorfor du ønsker å lage en falsk vitnemål. En falsk vitnemål kan brukes som pynt til oppgradering seremonier, en gag gave til en kollega og filler i bakgrunnen av en teaterproduksjon. Det er mulig å lage en falsk diplom som ser realistisk i noen få enkle trinn.

Du trenger

tykt papir

fargeskriver

Bruksanvisning

Studer funksjonene i flere diplomer før du prøver å lage en falsk vitnemål. Et blikk på legens diplomer og en gjennomgang av vitnemål i lederens kontor kan hjelpe deg å finne den beste måten å gjøre et diplom.

Invester i tykt papir for å passere din falske vitnemål for ekte legitimasjon. Du bør se på utskrift retningslinjer for vitnemål på en rekke universiteter for å vurdere en standard papirvekten for ditt produkt.

Jakte ned en fargeskriver som skal brukes når du har fullført falske vitnemål. Du trenger en high-end skriver med stor presisjon og flere utskrifts programmer for å unngå blekkflekker og andre produksjonsfeil.

Juster falske diplom med tilstrekkelig plass til kansler og sekretær for universitets signaturer. Du må finne en utskrift farge i design program som kan passere for en legitim signatur.

Skriv ut fullt navn på vitnemålet mottaker å gjøre en nøyaktig kopi. Fornavn, mellomnavn og etternavn skal ha skrifttyper og utskriftsformater i samsvar med resten av vitnemålet.

Stave ut programmet og graden type for diplom mottaker i linjen under mottakernavn. Unngå bruk av forkortelser på et diplom for å overbevise dine venner at dokumentet er ekte.

Klipp og lim segl universitetet fra skolens nettsted til diplom mal før utskrift. Denne tetningen må hvile på bunnen av vitnemål mellom officiant signaturer for å gjøre dokumentet ser legitime.

Søk om en prøve diplom fra den aktuelle skolen for å bestemme bruken av grenser og spesielle symboler på dokumentet. Noen universiteter plasserer skolens maskot eller en mindre versjon av forseglingen langs siden for autentiseringsformål.

Hint

Lagre malen for falske diplom samt mock-ups for senere bruk. Det er en god idé å holde alle utkast av falske vitnemål på datamaskinen for å unngå design problemer med senere reproduksjoner. Mislykkede papirkopier tillate deg å se på farge, skrift og signatur problemer.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.