Hvordan lage en fradragsberettiget Kvittering for en donasjon

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Tar en skattemessig fradrag for en veldedig donasjon er ikke fullt så enkelt som det var før 2006. Internal Revenue Service har hevet standarden for hva som er akseptabelt som dokumentert bevis for donasjon. De fleste anerkjente veldedighetsorganisasjoner vil tilby deg en kvittering for din donasjon som oppfyller IRS kriterier. Hvis veldedighet ikke gjør det, kan du lage din egen kvittering og be donee å signere den. På tidspunktet for offentliggjøring, krever skattemyndighetene skriftlig dokumentasjon fra veldedighet for hver donasjon verdt $ 250 eller mer.

Bruksanvisning

  • 1

Skriv eller skrive navnet ditt på toppen av en side, identifisere deg som donor.

2

State, under navnet ditt, at veldedighet har fått en "absolutt" gave fra deg. Dette betyr at du har mottatt noe i bytte for donasjon, og du forventer ikke veldedighet for å returnere gaven til deg på et senere tidspunkt. Du donerer elementet; det er ikke et lån.

3

Beskriv donasjon du gjør. Hvis du gir penger, skrive dato og beløp. Hvis du skriver en sjekk, liste mengden, dato, sjekk nummer, kontonummer og navnet på banken din. Hvis du donere et konkret element, beskrive det i detalj, inkludert eventuelle feil. Hvis det er noe sånt som en air condition eller en datamaskin, inkluderer merke og modellnummer. Inkluder verdien du har satt på gaven.

4

Stat, under beskrivelsen, at du ikke får noe i bytte for din donasjon. Hvis du gjorde, gjelder andre regler.

5

Dato kvitteringen, og lage en signatur linje for noen forbundet med veldedighet for å signere den. Hvis du vet på forhånd hvem som skal signere det, inkluderer hans navn og hans offisielle posisjon med veldedighet, samt veldedighet fulle navn og adresse. Hvis du ikke vet hvem som vil signere det, spør personen til å legge denne informasjonen på det tidspunktet du få signaturen. Har kvittering signert på samme tid du gjør donasjon.

6

Fest alle andre bevis har du for at transaksjonen skal den signerte kvitteringen. Hvis du har skrevet en sjekk, bruke en kopi av den avlyste sjekk. Du kan også bruke en kopi av kontoutskriften for å bevise transaksjonen, hvis dato og mengden av oppføringen matche opp med din signert kvittering. Hvis du donert en brukt vare, for eksempel en datamaskin, kobler bevis som bekrefter hvordan du setter verdien, for eksempel en tilsvarende oppføring på eBay som solgte for samme sum penger.

Hint

Hvis datoen på kvitteringen er senere enn datoen på selvangivelsen, vil skattemyndighetene ikke aksepterer å motta eller gi deg fradrag.

Hvis du donere noe verdt mer enn $ 5000, skattemyndighetene krever vanligvis at du har det utbygd for å bevise verdien.

Hvis du får noe i bytte for din donasjon, kaller skattemyndighetene dette en "quid pro quo" bidrag. Du må trekke fra verdien av hva du har mottatt fra verdien av gaven, og du kan bare kreve fradrag for balansen. Hvis verdien av donasjonen før trekke verdien av hva du har mottatt overstiger $ 75, må kvitteringen også inneholde en erklæring opplyse transaksjonen.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.