Hvordan lage en jobb søkemotor for ditt nettsted

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Web-brukere som besøker nettstedet ditt vil returnere oftere hvis de finner nyttig informasjon og verdifulle tjenester. Du kan gi begge, uavhengig av publikum at nettstedet fungerer. Legge til en jobb søkemotor til nettstedet ditt er en fin måte å hjelpe de besøkende og for å øke besøkende returandel. Kom i gang ved å dra nytte av gratis web 2.0-teknologi, for eksempel widgets og mash-ups for å få jobb søkemotor oppe og går i løpet av minutter.

Bruksanvisning

Installer en widget designet for jobbsøk å drive motoren din. Ledig jobb søk widgets gjør det mye enklere enn å skrive dine egne programmer. De er også billigere enn betalte tjenester. Du kan skreddersy jobbsøking widgets å søke etter bestemte søkeord. Du kan også forhåndsprogrammere søke steder, for eksempel ditt lokale område eller region.

Gjennomgå stillingsannonsen boards som du tror er relevant for dine besøkende. Noen nettsteder fokus på noen av de større, kjente boards som Hot Jobs, CareerBuilder og Monster. Hvis nettstedets målgruppe er i en nisje som teknologi eller helsetjenester, vurdere jobbportaler med en mye smalere fokus, som Dice. For å konsolidere jobber fra en rekke styrer, vurderer faktisk eller Simply Innleid. Mange brukere vil sette pris på en jobb søkemotor som gjør sine søk raskere og mer produktivt enn å søke individuelle jobb boards.

Besøk Widgetbox galleriet for å søke gratis widgeter for nettsteder og blogger. Noen widgets fungerer best med nettsteder, mens andre er forhåndsinnstilt for bruk med bloggen plattformer som Typepad og Wordpress.

Se på noen widgets å begrense utvalget. Lær mer om alternativene som hver widget tilbyr for web designer og nettstedets brukere. Velg en widget som passer behovene til målgruppen.

Bruk ikonene for å kopiere koden som du må bruke for din type nettsted. Den Widgetbox nettstedet har forhåndsprogrammerte koder for mange populære web publiseringsplattformer. Velg innebygde koden for vanlige HTML-områder. Velg en kode for en av de populære blogging plattformer. Noen widgets har også koder som lar deg installere din jobb søkemotor på populære sosiale medier nettsteder som Ning og Pageflakes.

Åpne din nettside eller blogg program. Sett widget kode og lagre det. Sjekk resultatene ved å kjøre noen søk før du gjør din nye jobb søkemotor offentlig tilgjengelige.

Utvid jobb søkemotor alternativer ved hjelp av RSS jobbsøking fôr mash-ups fra Yahoo! Pipes. Når du finner en eksisterende rør som du liker, registrere deg for å lagre en kopi av koden. Du kan deretter lagre røret og endre den om nødvendig. Last ned koden for å gjenskape det jobbsøking på nettstedet ditt.

Hint

Se etter widgets som lar deg angi hvor mye av fast eiendom som den bruker på nettstedet. Å kunne begrense størrelsen på en widget vil gjøre det mye lettere å passe det inn i ditt eksisterende nettsted design. Ganske mange av de populære søkesider jobb betale eiere for å installere sine søk widget på din side. Din største investeringen er den første installasjonen tid. Vilkårene varierer fra nettstedet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.