Hvordan lage en Microsoft Paint signatur

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

En signatur bruke penn og papir viser litt av din personlighet. På datamaskinen som ikke kan gjøres fordi skriftene ikke viser tegn, men det er fortsatt en vei å lage en signatur på datamaskinen. Følg disse trinnene, og lære å lage en signatur ved hjelp av Microsoft Paint og et bilde fra din favoritt spill.

Bruksanvisning

Bestem deg for spillet som du skal bruke for din spillrelaterte signatur. Søk etter en startbildet i det spillet.

Åpne opp Microsoft Paint. Kopier og lim bildet inn i programmet. Hvis bildet lagres på datamaskinen og deretter bare høyreklikke på den og velge å åpne programmet i Microsoft Paint.

Velg det området av bildet som du vil bruke for din signatur. Den trenger å være rektangulær med den bredde som er større enn høyden. Bruk den rektangulære ikonet for å velge området ved å klikke øverst i venstre hjørne og dra til høyre.

Kopier dette området ved å holde nede "Control" og klikke "C." Åpne opp en ny side i maling og klikk på "Control" og "V."

Velg en skrift skal brukes for signaturen din. Du kan finne mange gratis fonter på 1001freefonts.com. Installer skriften i skrifttyper mappe på datamaskinen.

Skriv inn navnet ditt hvor som helst på det bildet du ønsker. Det er en god idé for det å være i et område der det ikke er mye distraksjoner. Marker signaturen din og velge skrift du har installert.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.