Hvordan lage en Nap Mat Uten Symaskin

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Barnehage, barnehager og enda noen barnehager krever ofte barn å ta med egen mat for nap tid. Disse mattene må være myk, fleksibel og vaskbar som de er ofte lagt på gulvet under lur tid. Hvis du ikke har noen sy ferdigheter, kan du fortsatt mote en koselig lur matte for pjokk eller små barn. Plukk ut en eller to design i tykk fleece og du kan opprette en matte i en kveld.

Du trenger

2 1-verftet stykker av fleece stoff

Målebånd

Saks

Bruksanvisning

Lå en av stoffstykkene på arbeidsflaten foran deg. Mål i 4 inches langs begge kanter fra ett hjørne og merke disse stedene med en rett pinne. Skjær inn mot midten i begge retninger inntil snittlinjene møtes. Du vil ha fjernet en 4-tommers kvadrat fra hjørnet av stoffet. Fjern en lignende rute fra de tre andre hjørnene.

Lag et kutt fra kanten mot midten i den ene kanten av stoffet, som begynner 1/2 tomme fra en av cut-out firkantede hjørner. Skjær inn mot midten 4 inches. Lag en annen kutte 1/2 tommers lenger langs kanten. Fortsett å lage 4-tommers kutt hver 1/2 tommers til du har opprettet frynser langs hele kanten. Fringe de tre andre kantene på samme måte.

Legg den andre stykke stoff på arbeidsflaten og kutte ut hjørnene og lage frynser på samme måte som du gjorde på det første stykket.

Lå en fringed stykke stoff på arbeidsflaten med mer uklart siden ned. Legg den andre stoffstykket på toppen av den første med mer uklart siden opp. Line opp alle fire kanter jevnt. Frynsene vil stille opp i par, med en topp og bunn frynser brikke i hvert sett.

Ta tak i toppen frynser paret på høyre kant. Bind to tråder sammen med en halvstikk-knute. Flytt ned til den andre pannelugg par og knytte dem sammen på samme måte. Fortsett knytte frynser parene rundt hele omkretsen av stoffet før du har bundet hver frynse par sammen på hele kanten.

Hint

Bruk to ulike stoffmønstre for en reversibel lur matte.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.