Hvordan lage en papp og papir Aquarium

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Å gjøre en papp og papir akvarium er et morsomt prosjekt, om barnet ditt er bare ute etter en måte å kunstnerisk uttrykke seg selv, eller om det er en del av en pedagogisk enhet på fisk eller livet i havet. Dette håndverket er enkelt å gjøre, og krever billige materialer og utklipp.

Du trenger

Pappeske

tempera maling

Pensler

Papirlapper

Tråd

Teip

Saks

Blyant

Smørkniv

gummi sement

Plast mat vikle

Grus eller sand

skrap styrofoam

silke blader

Bruksanvisning

  • 1

Samle noen forskjellige typer papir utklipp for dette håndverket, for eksempel gamle tapetrester, leftover innpakningspapir, silkepapir, scrapbooking papir og bygging papir.

2

Finne en boks med et deksel, såsom en pappboks fil. Paint utsiden av esken med tempera maling i den fargen du ønsker. Maling den ytre delen av boksen dekke så vel.

3

Snu boksen på sin side. Åpningen vil være "front" av akvariet, der "glass" som du ser gjennom vil bli. Baksiden av fisken tank er det som pleide å være i bunnen av boksen. Gulvet i fisken tank er det som pleide å være en side av sekstenmeteren.

4

Male innsiden av boksen blå, eller du kan male en undersjøisk scene på bakveggen. Hvis du vil ha det til å gnistre, strø en klype glitter på malingen før den tørker. Hvis du vil, kan du lime papir inne i veggene i boksen i stedet for å male det.

5

Lag din fisk i en av to måter. Den første måten er å bare frihånd trekke fisk på noen måte du ønsker på papirbiter. Tegne eller male noen detaljer på dem. Den andre måten er å bruke en mal med fiskebilder fra en hobbybutikk, eller for å finne fisk bilder i blader, fargebøker eller internett og klippe dem ut for å brukes som en mal. Bruk dem til å spore figurer på din papirbiter.

6

Gjør din fisk tosidige ved å dekorere både forsiden og baksiden av bildet, slik at det er attraktivt uansett hvilken side du ser på.

7

Bruk noen skrap isopor og en smør kniv til å skape noen interessante falske steiner eller koraller. Hvis du vil, kan du få fancy og skjære noe mer intrikat som en skattekiste, nedsunket skip eller undersjøiske slott. Mal Styrofoam med tempera maling til å dekorere dem. Lim dem med gummi sement til gulvet av fisken tank, sammen med et par silke blader for planter.

8

Dekke gulvet av fisken tank med et lag av gummi sement, eller en tykk pasta. Spre den rundt noen av planter eller isopor figurer du kan ha brukt. Dryss et lag med grus eller sand på den. La den tørke og rist av overflødig.

9

Lim eller tape et stykke tråd til hver fisk. Variere lengden av tråden. Tape den andre enden av tråden til innsiden toppen av fisken tank, slik at de henger ned og fisken ser ut til å være flytende inne i tanken. Space dem ut sporadisk.

10

Tape et stykke plast mat vikle til forsiden av tanken. Sørg for å trekke den stram slik at det ser ut som glass, og du kan lett se gjennom den. Dekker toppen av fisken tank med boksdekselet.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.