Hvordan lage en pendler kort i "Sim City 4"

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

I SimCity 4 du lage en by fra start og veilede den til suksess. Underveis vil du møte mange humper i veien. Hvis en byens befolkning svinner eller aldri vokser, kan det være fordi den pendle tid har provosert beboerne. Din byens lay-out og dine pendler alternativene vil gjøre det mulig for deg å redusere reisetiden at beboerne må tåle.

Bruksanvisning

Oppdater gatene til veier, som veier kan inneholde mye mer trafikk og redusere pendle tid. Legg motorveier når det er nødvendig for å bedre trafikkflyt. Legg jernbanespor langs veiene som får stor trafikk i spillet. Dette vil gi beboerne en alternativ reisealternativ. Se deg rundt byen din og søk etter områder som ikke er betjent av veier eller jernbaner. Legg disse reisemuligheter til disse stedene som er nødvendig. Koble veier som ligger nær hverandre.

Plasser bussystemer hele byen din, spesielt nær veikryss. Bussystemer bør ideelt plassert nær T-banestasjoner og nær togstasjoner. Legg havner og flyplasser nær de andre transportalternativer for å redusere pendle tid. Legg transportveier nær kanten av byen din, så simmene fra nabobyene vil også bruke dine transportlinjer.

Ordne byen din, slik at beboerne har nær tilgang til industrielle og kommersielle soner. De bør også være plassert i nærheten av offentlige serviceområder, som for eksempel brannvesen, politistasjoner, sykehus og skoler. Plasser bygninger i celler som består av to rader med tre bygninger hver. Ring rundt hvert av disse cellene med veiene. Lag ni celler på denne måten med tre i hver rad. Senteret celle bør bestå av offentlige servicesoner.

Oppdater spillet ditt. Spill som ikke har blitt lappet kan feilaktig rapportere at pendle ganger er for lang eller for kort. Last ned sku en oppdatering fra Sim City 4 nettside. Dette bør rette pendle tid feil hvis andre løsninger ikke har fungert.

Hint

Ta opp et lån for å gjøre disse forbedringene i byen din hvis det er nødvendig. Selv om det er en investering, kan forbedre pendle tid resultere i en økning i befolkningen. En høyere befolkningen i byen din kan bety økte skatteinntekter.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.