Hvordan lage en Rum Runner Drink

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Start til slutt: 5 minutter Porsjoner: 1 Vanskelighetsgrad: Nybegynner

En klassisk tiki cocktail, kan et rum runner varierer i henhold til barkeep oppskrift, og den fruktige juice og brennevin du har på hånden. De fruktige smaker hjelpe maskere relativt høyt alkoholinnhold.

Gjør rum løpere frosset eller on the rocks, med friske eller frynser juice. Uansett hva du gjør, ikke spart på kvaliteten på rum, som definerer smaken av drikke.

Tips

Arbeid med en jigger for å gjøre måle dine unser, 1/2 oz og 1/4 unser et blunk.

ingredienser

1 unse gull rum

1/4 unse bjørnebær likør

1/4 unse creme de banan likør

2 ounces appelsinjuice

1 ts - eller en sprut - grenadine

1/2 unse mørk rom

om en kopp knust is

Tips

Unngå å legge for mye is til on-the-rocks versjon. Du vil ha det kaldt, ikke utvannet.

Retninger for On the Rocks

Legg alle ingrediensene i en drink shaker. Rist kraftig og hell i et stort cocktailglass. Pynt med en del av ferskt ananas eller en kile av oransje.

Retninger for Frozen

Legg alle ingrediensene bortsett fra mørk rom i glasset av en blender. Whir på høy før slushy. Den helles i et stort cocktail glass og flyter den mørke rum på toppen. Pynt med frisk ananas eller appelsinskiver.

Valgfritt Tilgang

Grenadine gir en rosa-hued drikke. Hvis du foretrekker noe mer oransje i fargen, bruker søt og sur blanding i stedet. For et eksklusivt rum runner, bruker bare hvit rum, fersk ananas juice, fersk appelsinjuice og sukker sirup. Denne drinken smaker sterkere og mindre som versjoner kan du bli vant til å finne på en tiki bar.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.