Hvordan lage filmer slow-motion i Final Cut Express

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

Slow-motion er vanlig å opprettholde den dramatikk av en handling. Fordi denne effekten er så populært, gir videoredigeringsprogram Final Cut Express to måter å oppnå det. Den første metoden er "Endre Speed" -menyen, som lar deg stille inn nøyaktig hastighet eller varigheten av den modifiserte klippet. Dette alternativet er nyttig når du ønsker å eksperimentere med klips for å oppnå det beste utseende slow motion effekt. Den andre metoden er å utføre en "Fit to Fill" edit. Dette er nyttig når du har en tom plass mellom to eksisterende endringer du ønsker å fylle med en slow-motion klipp og du er ikke bestemt om å oppnå en nøyaktig hastighet.

Speed ​​Modifikasjon

Klikk på klippet du ønsker å lage slow-motion.

Fra "Endre" -menyen, velg "Speed".

I "Varighet" tekstboksen, skriver en lang tid i minutter og sekunder, eller skriv en hastighet prosentandel i "Speed" tekstboksen.

Sjekk "Frame Blending" boksen for å jevne ut effekten. Uten ramme blending, kan videoen vises hakkete ved svært lave hastigheter.

Skikket til å fylle

Dra "Source" kontrollen til "Destination" kontroll som tilsvarer sporet du ønsker å sette videoen på. Disse kontrollene se ut kvadratiske brikkene som låser sammen nær begynnelsen av sporet. Det er flere "mål" kontroller, men bare en "Source" kontroll, som er merket "v1".

Plasser tidslinje indikator over punktet i tidslinjen der du vil at slow motion klipp å begynne.

Klikk på "Mark In" knappen eller skriv "jeg" på tastaturet.

Plasser din tidslinje indikator over ut pek og klikk på "Mark Out" -knappen eller skriv "O" på tastaturet.

Dobbeltklikk på klippet du ønsker å gjøre sakte film for å åpne den i Viewer.

Mark en "I" og "Out" punkt på klippet.

Dra klippet til Canvas-vinduet og slipp den over "Fit to Fill" -knappen som vises i redigerings Overlegg. Final Cut Express vil automatisk justere lengden på klippet for å matche lengden mellom "In" og "ut" merker på tidslinjen. Merk at dette bare gjør klippet slow-motion om plassen som skal fylles er lengre enn klippet du har valgt å fylle den.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.