Hvordan lage Grytekluter

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Med noen få skrap materialer, kan du gjøre en en rekke grytekluter for å møte alle dine behov, og fortsatt har noen til overs til å gi bort som gaver. Så samle opp dine sjanser og ender av materiale, fyre opp symaskinen og gjør deg klar til å gjøre dine egne grytekluter.

Du trenger

Utklipp av materialet

Bias tape / strippet materiale

8-til-åtte tommers vatt

Bruksanvisning

  • 1

Velg utklipp av materialer med design som appellerer til deg og som vil matche ditt kjøkken innredning. Du trenger to ruter for hver pott holder, men det er ikke nødvendig at de to rutene matche. Vurder å bruke en vanlig komplementærfarge som på baksiden av grytekluten.

2

Skjær quilter vatt inn i 8-by-8 tommers firkanter. Du trenger en firkant for hver gryteklut. Hvis du har lav haug quilter batting kan du ønsker å bruke to eller flere ruter.

3

Sandwich vatt mellom de to stoff firkanter du har valgt for din gryteklut. Stoffet bør ha rett side av stoffet vendt ut og baksiden mot batting.

4

Pin lagene sikkert med quilter nålene.

5

Tegn en linje på tvers av diagonal av plassen fra hjørne til hjørne. Gjenta for den andre diagonalen.

6

Marker linjer parallelt med diagonal linje på 2 tommers mellomrom til du kommer til kanten av torget.

7

Sy langs linjene for å lage diamant formet quilting.

8

Avslutt grytekluten ved å feste skråbånd rundt kantene og skape en løkke for oppheng. Sy skråbånd rundt kantene av potten holder med en symaskin.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.