Hvordan lage HTML-signatur i Microsoft Word

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

En e-post signatur er en blokk med tekst nederst i en e-post, ofte inneholder viktig informasjon som telefonnummer eller forretningsadresse. Det er ofte sammensatt i HTML (Hypertext Markup Language) fra innsiden av e-postprogrammet selv. Men du kan komponere signaturen, ved hjelp av HTML-koder, i et annet tekstbehandlingsprogram helt, for eksempel Microsoft Word, og importere den til e-postprogrammet.

Bruksanvisning

Åpne et nytt dokument i Microsoft Word. Fra "Start" -menyen, velg "Programmer", etterfulgt av "Microsoft Office" og "Microsoft Office Word."

Lag din signatur uten noen HTML-koder i begynnelsen. For eksempel kan en virksomhet signatur lese:

XYZ Industries

1234 Gatenavn

MyTown, USA 10984

(555) 555-5555

Legg til HTML-koder i henhold til hvordan du vil at det endelige signaturen til å se. For å gjøre tekst fet, bruker du <b> og </ b> koder. For å understreke, bruk <u> og </ u>, og kursiv, bruk <i> og </ i>. For å fortsette eksempel kan forretningsadressen være:

<B> XYZ Industries </ b>

<I> 1234 Gatenavn

MyTown, USA 10 984 </ i>

<U> (555) 555-5555 </ u>

Bruk <a href> </a> sett med koder for å opprette hyperkoblinger. For eksempel, for å koble til webområdet ditt, kan du bruke:

<a href="http://www.mybusiness.com"> My Business Site </a>

Husk at for alle disse HTML-koder, må du bruke en avsluttende tag etter den berørte teksten (<b> og </ b>, for eksempel). Hvis du utelater en avsluttende kode, kan HTML ikke vises riktig.

Kopier HTML-tekst i e-postprogrammet. Sjekk brukerhåndboken eller støttedokumenter for spesifikke instruksjoner om hvor du skal plassere HTML signatur i e-postprogrammet.

Hint

HTML kan ikke alltid vise til alle mottakere. Mange setter opp sin e-post-program til ikke å vise HTML-formatering.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.