Hvordan lage Ink Bruke Petals

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Kronblader har blitt brukt som fargestoff i århundrer. Blekk kan også være laget av kronblader med noen viktige ingredienser som er tilgjengelige i de fleste jernvareforretninger. Blekket kan brukes til å tegne med, eller du kan bruke den som et pigment for å male på lerret eller tre.

Du trenger

kronblader

Mineral ånder

Linfrøolje

Morter

Glassbolle eller palett

Bruksanvisning

  • 1

Samle dine kronblader på forhånd og tørk dem helt. Fargen på blekket vil være avhengig av fargen på de tørkede bladene, slik at eksperimentere med forskjellige typer og farger. For å tørke bladene, legge dem flatt på et papirhåndkle på et tørt, solrikt sted.

2

Når bladene er tørre, male dem i en morter med en støter inntil de er et fint pulver. Overfør bakken kronbladene til en glassbolle eller en kunstners blande palett. Du kan gjøre så mye eller så lite pigment som du ønsker; den er avhengig av mengden av malte blader du bruker. Begynn med en liten mengde, for eksempel 2 ss petal pulver, til å begynne med og legge mer hvis du trenger mer pigment.

3

Legg en liten mengde white spirit til kronbladene, akkurat nok til å fukte bakken kronbladene og kondensere dem. Bland grundig, og deretter legge linolje til pigment når ønsket konsistens. For blekk trenger du en tynnere pigment enn for maling.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.