Hvordan lage Lightsaber Video Effect

Admin 1 Views 0 comments
Advertisement

På grunn av populariteten av "Star Wars" -filmene, samt populariteten av flere videoer som finnes på nettet, det er mange mennesker som er nysgjerrig på hvordan å lage en lyssabel video effekt. Noen mennesker ønsker å gjøre dette rett og slett å lage en morsom video, mens andre ønsker å gjøre det bare for å lære mer om teknologiene forbundet med videoredigering. Å gjøre denne effekten er ikke så involvert og så vanskelig som du kanskje tror.

Du trenger

Lights leketøy

videokamera

Datamaskin

Bruksanvisning

Gå til lekebutikken og kjøpe noen slags leketøy som er laget for å se ut som en lyssabel. Noen lekebutikker selger replica lightsabers for oppover på $ 100. Lyssabelen brukt trenger ikke å være så avansert.

Last ned lyssabel Maker (se Ressurser nedenfor). Dette er en gratis programvare som lar en person til å redigere lights effekter i en video. Filen lastes ned som en zip-fil. Finn hvor zip filen befinner seg (vanligvis skrivebordet), og klikk på den for å pakke ut filene inne.

Ta en liten video av noen med lyssabelen. Den første videoen du lager bør bare være ca 5 sekunder. Det er litt eksperimentering som må skje på den første bruk av lyssabelen Maker, slik at du ikke ønsker å jobbe på hovedprosjektet ennå. Dette er bare for praksis.

Koble videokameraet til datamaskinen med kabelen som fulgte med kameraet.

Klikk på Lightsaber Maker-ikonet for å kjøre programvaren. Importer videoen i Lightsaber Maker ved å klikke på "Import" knappen.

Klikk på den ene enden av lys sabel i åpningen rammen av videoen. Deretter høyreklikker du på den andre siden. Dette velger området som skal vise lyssabel video effekt. Deretter går du til menyen Farge og velge farge på lyset saber. Farger som rødt, blått og grønt arbeid også.

Bla til neste bilde ved å trykke på "P" -tasten på tastaturet. Gjenta forrige trinn. Fortsett å gjenta trinn 6 og begynnelsen av Trinn 7 så mange ganger som nødvendig til du kommer til slutten av videoen.

Lagre filen når du kommer til slutten av videoen. Du har nå opprettet en lyssabel video effekt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.