Hvordan lage Secret Agent øretelefoner

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Hvordan lage Secret Agent øretelefoner. Hver hemmelig agent må patenterte "Secret Agent Earphones." Disse hodetelefonene er lik øretelefonene FBI eller Secret Service slitasje. Dette designet for hemmelige agenter hodetelefoner er ikke bare en drakt, men også arbeide med MP3-spillere og andre bærbare elektroniske musikkinstrumenter enheter.

Du trenger

1 par mono øreplugger

En telefonledning

Avbitertang

loddebolt

Elektrisk tape

Bruksanvisning

Skjær endene av den ene siden av ørepluggene. Skjær endene av av telefonledningen. Du trenger en ørepropp og pluggen fra ørepropper. La ca 2 inches på endene av ørepropper. Bruk ledningen på telefonen som går fra mottakeren til bunnen av telefonen, ikke fra telefonen til veggen.

Klipp eller strippe 1.8 til 1.4 tommers av plast fra endene av ørepropper pluggen og telefonledning. La ledningen utsettes.

Lodde endene av ørepropper ledningen til telefonen ledninger. Også lodde ørepropper plug til den andre enden av telefonledningen. Hemmelige agenten øretelefonene er nå å ta form.

Pakk utildekket tråd med elektriske bånd i samme farge som telefonledningen.

Plugg den hemmelige agenten øretelefonene til MP3 eller elektronisk musikalsk enhet. Sett inn i ørene og vikle snoren rundt toppen og bak øret. Kjør ledningen under skjorta for den ønskede effekt.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.