Hvordan lavtrykksvasker en Deck

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Høytrykksvask er en fin måte å rengjøre grunge og skitt fra dekk. Ved å bruke en høytrykksvasker på riktig måte, kan du lage din dekk skinne som nye og prep det for et lag med beis eller maling.

Du trenger

hansker

vann Kilde

Strømkilde (elektrisk eller gass)

Høytrykksvasker tilbehør

Øyebeskyttelse

Trykkspyler godkjente kjemikalier (etter behov)

Bruksanvisning

Vurdere prosjektet og utvikle en plan for rengjøring som vurderer hvilken retning dekk avløp og plasseringen av skjøre gjenstander som vinduer og lysarmaturer som kan bli knust av den kraftige vannstrømmen. Plan for å jobbe i den retningen som vannet renner så du ikke kjemper tyngdekraften.

Velg en dyse, eller tips, for prosjektet. Munnstykker festes til enden av det trykkvaskestav som er forbundet med en slange til høytrykksvaskeren pumpe og motor. Dyser bestemmer vanntrykk - den minste vinkel, eller åpningen, vil levere mest strøm. De fleste produsenter foreslå en PSI av 2400-2600 for dekk og de fleste modeller har en dyse spesielt for rengjøring av dekk; konsultere bruksanvisningen for hjelp til å velge riktig dyse.

Fest eventuelt tilbehør, som for eksempel forlengelse wands, når du kobler munnstykket.

Ta på vernebriller og hansker før du starter din høytrykksvasker. Sjekk også at alle tilkoblinger er tette; en løs dyse kan bli et prosjektil som kan skade mennesker eller materielle skader når du slår opp.

Start høytrykksvasker og teste spray. Begynn med sprøyting bort fra dekk og deretter sakte peke staven mot det fra tre til fire meters avstand. Gjør noen passerer og deretter stoppe et øyeblikk for å se om overflaten er ren. Hvis ikke, gå nærmere. Gjør langsomme, metodiske passerer å skylle dekket av all skitt og annet rusk bare med vann.

Etter å ha slått høytrykksvaskeren av, legge en kjemisk for behandling av terrassebord; konsultere bruksanvisningen for hjelp til å velge riktig kjemisk løsning. Legg kjemisk hjelp injektoren eller spesielle munnstykket på høytrykksvaskeren. Hvis du ikke vil bli å bruke en kjemisk løsning til overflaten, går du videre til trinn 9.

Start høytrykksvasker og teste spray. Begynn med sprøyting bort fra dekk og deretter sakte peke staven mot den fra omtrent samme avstand som når du skylt dekk. Gjør langsomme, metodiske passerer å belegge dekk jevnt med kjemisk løsning.

Etter å ha ventet 5 til 10 minutter slik at den løsningen fungerer, press vaske dekk igjen med vann for å skylle bort den kjemiske.

Tillat dekk for å tørke i 48 timer før beising eller maling.

Hint

Sett vanns-vaskestaven ved en liten vinkel nedover for å unngå sprøyting på overflaten ved en direkte vinkel; Dette vil redusere kraften fra trykk å redusere sannsynligheten for skade.

Står for nær eller ved hjelp av en høytrykksmunnstykket kan skade tre og kompositt terrassebord. Start alltid med mindre press og legge mer etter behov.

Bruk kun høytrykksvasker godkjent, biologisk nedbrytbare kjemikalier. Rådfør deg med brukerhåndboken om hva kjemisk å bruke på en bestemt overflate. Ikke-godkjente kjemikalier kan skade høytrykksvasker og ikke-biologisk nedbrytbare kjemikalier, for eksempel blekemiddel, vil skade miljøet.

Høytrykksvaskere er kraftige. Aldri peke dem mot mennesker eller dyr; de kan forårsake alvorlige skader.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.