Hvordan løse en kvadratisk Bruke Square Root Eiendom

Admin 0 Views 0 comments
Advertisement

Problemer som involverer kvadratiske likninger er ofte funnet i matematikk lærebøker utviklet for å lære algebra. Mens det er flere måter å løse kvadratiske problemer, innebærer en av de raskeste å ta kvadratroten av begge sider av ligningen. Heldigvis for algebra studenter, prosessen for å løse en kvadratisk bruke kvadratrøtter er enkel og kan gjennomføres ved hjelp av grunnleggende matematiske prinsipper og en kalkulator som kan ta kvadratroten av et tall.

Du trenger

Kalkulator med kvadratroten funksjon

Bruksanvisning

Sørg for at den kvadratiske er skrevet i form av "en squared = b." Hvis det kvadratiske ikke er skrevet i denne formen, er bruk av kvadratroten ikke en effektiv måte å løse problemet.

Ta kvadratroten av begge sider av ligningen, som noe gjort til den ene siden må gjøres til den andre. Bruk kalkulatoren hvis det er nødvendig for å beregne riktig. For eksempel, hvis ligning er "x i = 16" ta kvadratroten av både x squared så vel som 16.

Fullfør løsningen på ligningen ved å registrere verdiene mottatt for kvadratrøtter. For eksempel, "x i = 16" resultater i "x = 4."


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.