Hvordan måle Kundeservice

Admin 2 Views 0 comments
Advertisement

Måling kundeservice er en viktig måte å sikre at du får gjenta bedriften. Med mindre kunder er fornøyd med dine tjenester eller varer, er sjansen stor for at de vil gå et annet sted neste gang de trenger noe. Hvis du gjør et poeng å måle kundeservice på en vanlig, løpende basis, kan du alltid endre eller kansellere noe som ikke fungerer, og finne bedre måter å hjelpe de som kaller inn et selskap med en klage.

Bruksanvisning

Gjennomføre et raskt søk på nettet for å se om det er kundeservice klager mot selskapet. Kunder som ikke kan få et tilfredsstillende svar gjennom firmaet vil trolig gå online for å klage i fora eller nettsteder som Better Business Bureau. En eller to klager kan indikere en flik i systemet. Hvis du finner mange klager fra ulike individer, kan det være et tegn på at det er et alvorlig problem med systemet.

Lag en undersøkelse for kundene å fullføre. Be dem om å rangere tidligere erfaringer med selskapet og omfatter spørsmål om bestemte områder, for eksempel over-the-telefon og Internett, hastighet på respons, holdningen til ansatte og tilfredshet med de løsningene som tilbys. Dette vil hjelpe deg å avgjøre hva du skal gjøre i fremtiden når en kunde klager.

Bruk samtale overvåking for å måle hva slags kundeservice selskapet allerede tilbyr. Call overvåking viser til en tredje person (som regel noen i ledelsen eller ansatte) lytter i løpet av en samtale mellom en kundebehandler og en kunde ringer med en klage. Konsulenter er noen ganger brukt til å overvåke disse samtalene og gi deretter trening.

Kom tilbake med kunder som hadde klager i det siste og få tilbakemelding på hvor mye de tror selskapet har forbedret og hva annet kan gjøres for å gjøre det enda bedre. Tilby et insentiv for folk å svare, for eksempel en liten rabatt på fremtidige kjøp eller en symbolsk gave.

Sett ut en anonym boksen der kundene kan plassere meldinger. La kundene vet at de er velkomne til å tilby både forslag og legge inn anonyme klager inn i boksen. Dette vil hjelpe deg å måle nivået av problemer folk har med selskapet og se om det er klager som blir gjentatt av flere personer.

Hint

Tenk å bruke tjenestene på en ekstern konsulentfirma for å hjelpe deg med å overvåke kundeservice. Dette vil garantere anonymitet og sikre rettferdighet for alle involverte.


Pktree all rights reserved, if not specified, are original, reproduced need to indicate the source.